Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
  • POČETAK TRENINGA
  • RASPORED TRENINGA
  • UPIS NOVIH ČLANOVA
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
14045814_1244993548865623_7342825440107708085_n
HF logo 2018 god
KARATE KLUB ''SLOGA-HEMOFARM''DOBOJ, OD 19.05.2020.GODINE, NASTAVLJA RAD I TRENAŽNI PROCES SA SVIM GRUPAMA UZ PRIDRŽAVANJE MJERA ZAŠTITE. VIDIMO SE NA TRENINZIMA - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

Ploskić Mladen, Šešlak Nataša i Božić Miodrag osvojili “zlato”!

Na jučerašnjem karate prvenstvu za niže uzrasne kategorije i Kupu  Republike Srpske za seniore, održanom u Sportsko-rekreativnom centru “Bratunac” u Bratuncu,  karatisti “Sloge” su osvojili nove medalje.

Nakon što je prije dvije sedmice u Bileći osvojio I mjesto na seniorskom republičkom prvenstvu, Ploskić Mladen je još jednom pokazao da je nepobjediv u  Republici Srpskoj i  osvojio “zlato” na jučerašnjem takmičenju u kategoriji Shobu Ipon.

U seriji dobrih uspjeha, Ploskića  prate i njegove mlađe kolege iz kluba, Šešlak Nataša i Božić Miodrag.

Nataša je nedavno proglašena takmičarkom karate turnira u Tesliću gdje je osvojila tri zlatne i jednu srebrenu medalju.Prošle nedjelje ja na regionalnom prvenstvu za niže uzrasne kategorije, održanom u Doboju,  osvojila prva mjesta u katama i borbama, a na jučerašnjem republičkom prvenstvu ponovo se okitila medaljama, tako što je osvojila I mjesto u borbama (12-13 godina -45 kg) i   III mjesto u katama.

Miodrag je poslije osvojenog “zlata”  u Subotici, te prvog mjesta u borbama i drugog u katama na regionalnom prvenstvu u Doboju, juče osvojio I mjesto u borbama (12-13 godina -50 kg) i III mjesto u katama kao i njegova klubska kolegica.

Pored Ploskića,Šešlakove i Božića, medaljama sa ovog prvenstva su okićene i odlične   Malinović  Tijana i  Delić  Andrea.   Tijana  je  osvojila   II   a Andrea III  mjesto u  borbama   (12-13 godina -50 kg)  i  na taj način postale još bogatije medaljama sa najprestižnijeg karate takmičenja  u Republici Srpskoj.

Milanović Vladislav, jedan od trenera dobojskih karatista, rekao je da je svaka medalja osvojena na republičkom prvenstvu i kupu vrlo važna i da ga raduje što je Karate klub “Sloga-Hemofarm” Doboj i ove godine dobio osvajače ovih medalja.

Dajte komentar

HF logo 2018 god
HF logo 2018 god
grb doboja
HF logo 2018 god