Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
Hemofarm Logica
KARATE KLUB “SLOGA-HEMOFARM” DOBOJ, VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLU KARATEA.UPIS SE VRŠI U NOVOJ SALI, KOJA SE NALAZI U ULICI CARA DUŠANA (KOD TC ''SLAVULJICA), SVAKOG RADNOG DANA OD 18.00 do 21.00 ČASA I TRAJE DO 24.09.2019.GOD. Informacije na telefone 065/749-087. TRENIRAJTE SA NAMA I POSTANITE ŠAMPIONI !!!!!!! - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

Nova takmičenja!

Karatisti “Sloge” ponovo pripremaju kimona! Slijede nova takmičenja.

U subotu, 14.o5.2011.godine, u organizaciji Karate kluba “Rajko Crnobrnja-Gligo”, u  Novom Gradu će biti održan peti memorijalni karate turnir “Rajko i Mladen Crnobrnja”. Kao i prethodnih godina, Karate klub “Sloga-Hemofarm” iz Doboja će uzeti učešće na ovom takmičenju.

Odmah nakon Novog Grada, u nedjelju, 15.05.2011. godine, karatisti “Sloge” odlaze u obližnju Usoru. Tu će se boriti za nove medalje  na drugom  karate turniru koji organizuje Karate klub “Usora” iz Usore, pod nazivom “KARATE OPEN CUP- USORA 2011″.

Dobojski Karate klub “Sloga-Hemofarm” će na ovim takmičenjima nastupiti sa većim brojem karatista, posebno onih najmlađih. Poželimo im sreću!

Nema komentarisanja.

HemofarmLogica
Modriča oil refinery
Brod rafinerija nafte
grb doboja