Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
Hemofarm Logica
KARATE KLUB “SLOGA-HEMOFARM” DOBOJ, VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLU KARATEA.UPIS SE VRŠI U NOVOJ SALI, KOJA SE NALAZI U ULICI CARA DUŠANA (KOD TC ''SLAVULJICA), SVAKOG RADNOG DANA OD 18.00 do 21.00 ČASA I TRAJE DO 24.09.2019.GOD. Informacije na telefone 065/749-087. TRENIRAJTE SA NAMA I POSTANITE ŠAMPIONI !!!!!!! - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

Ploskić odlazi na Svjetsko prvenstvo!

Ploskić Mladen,  karatista Karate kluba “Sloga-Hemofarm” Doboj, odlazi na Svjetsko prvenstvo koje će se održati u Češkom gradu Liberec 20-22.05.2011.godine.

Ploskić je kao karate reprezentativac Republike Srpske, na prethodnim svjetskim prvenstvima u karateu, dva puta osvajao drugo mjesto i vice šampionsku titulu. Prvi put 2007.godine u Italiji, a drugi put na Svjetskom prvenstvu održanom u Americi 2009.godine.

Sobzirom da je Ploskić trenutno u izvanrednoj formi, imajući u vidu da je nedavno osvojio prvo mjesto na Kupu RS-e, a nešto ranije i karate prvenstvu Republike Srpske, postoje realna očekivanja da ovaj put osvoji prvo mjesto i sa 8.Svjetskog prvenstva donese zlatnu medalju.

Nema komentarisanja.

HemofarmLogica
Modriča oil refinery
Brod rafinerija nafte
grb doboja