Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
Hemofarm Logica
KARATE KLUB “SLOGA-HEMOFARM” DOBOJ, VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLU KARATEA.UPIS SE VRŠI U NOVOJ SALI, KOJA SE NALAZI U ULICI CARA DUŠANA (KOD TC ''SLAVULJICA), SVAKOG RADNOG DANA OD 18.00 do 21.00 ČASA I TRAJE DO 24.09.2019.GOD. Informacije na telefone 065/749-087. TRENIRAJTE SA NAMA I POSTANITE ŠAMPIONI !!!!!!! - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

“Plosko” prvak svijeta!

Ploskić Mladen, karatista Karate kluba “Sloga-Hemofarm” Doboj i višegodišnji karate reprezentativac Republike Srpske postao je prvak svijeta.

“Plosko” je danas osvojio prvo mjesto u borbama pojedinačno, u apsolutnoj kategoriji, na Svjetskom karate prvenstvu koje se održava u češkom gradu Liberec.

Ploskić je kao karate reprezentativac Republike Srpske, na prethodnim svjetskim prvenstvima u karateu, dva puta osvajao drugo mjesto i vice šampionsku titulu. Prvi put 2007.godine u Italiji, a drugi put na Svjetskom prvenstvu održanom u Americi 2009.godine.

Sada je osvojio i  šampionsku titulu , postao prvak svijeta u karateu i ispunio obećanje koje je više puta izrekao: ” Neću odustati dok ne postanem prvi “!

Uprava,treneri i takmičari Karate kluba “Sloga-Hemofarm” Doboj će sutra 23.05.2011.godine u 20,00 časova, ispred karate kluba (Sokolski dom) svečano dočekati Ploskića kako i dolikuje svjetskom prvaku.

Nema komentarisanja.

HemofarmLogica
Modriča oil refinery
Brod rafinerija nafte
grb doboja