Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
Hemofarm Logica
KARATE KLUB “SLOGA-HEMOFARM” DOBOJ, VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLU KARATEA.UPIS SE VRŠI U NOVOJ SALI, KOJA SE NALAZI U ULICI CARA DUŠANA (KOD TC ''SLAVULJICA), SVAKOG RADNOG DANA OD 18.00 do 21.00 ČASA I TRAJE DO 24.09.2019.GOD. Informacije na telefone 065/749-087. TRENIRAJTE SA NAMA I POSTANITE ŠAMPIONI !!!!!!! - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

“Sloga” dočekala šampiona!

Uprava, treneri, takmičari i stari članovi Karate kluba “Sloga-Hemofarm” Doboj, sporstki radnici  i prijatelji dočekali su novog svjetskog prvaka u karateu, Mladena Ploskića.

Nakon velikog aplauza i čestitki, uslijedilo je otvaranje šampanjca, a zatim i fotografisanje. Naravno, svi su željeli fotografiju sa svjetskim karate prvakom u borbama. Posebno oni najmlađi kojim je Ploskić posvetio  najveću pažnju i na taj način još jednom pokazao svoju veličinu kao čovjeka i sportiste.

Ovaj događaj je propraćen i od strane medija. Prilikom davanja izjava za medije, Ploskić je izjavio da je srećan što je ostvario cilj i želju da postane svjetski prvak, bez obzira koliko je put do ostvarivanja takvog cilja bio težak. Kaže da je pored svakodnevnih treninga, svakako bila važna  jaka volja i upornost, što se na kraju isplatilo.

Nema komentarisanja.

HemofarmLogica
Modriča oil refinery
Brod rafinerija nafte
grb doboja