Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
Hemofarm Logica
KARATE KLUB “SLOGA-HEMOFARM” DOBOJ, VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLU KARATEA.UPIS SE VRŠI U NOVOJ SALI, KOJA SE NALAZI U ULICI CARA DUŠANA (KOD TC ''SLAVULJICA), SVAKOG RADNOG DANA OD 18.00 do 21.00 ČASA I TRAJE DO 24.09.2019.GOD. Informacije na telefone 065/749-087. TRENIRAJTE SA NAMA I POSTANITE ŠAMPIONI !!!!!!! - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

Ponos grada Doboja i RS!

24.08.2011.godine

“Ponos grada Doboja i RS”, naslov je na bilbordu koji prikazuje četiri takmičara Karate kluba “Sloga-Hemofarm” Doboj, a koji su kao karate reprezentativci Republike Srpske, u proteklih 15-tak godina, osvojili titulu svjetskog šampiona.

Sadržaj ovog bilborda je  osvježenje u odnosu na druge bilborde u glavnoj ulici Doboja. Za razliku od drugih, a na kojim se uglavnom reklamiraju strani proizvodi u cilju prodaje, ovaj bilbord informiše i podsjeća građane Doboja da među njima postoje sportisti koji su svjetski prvaci, u ovom slučaju svjetski karate šampioni.

Naime, radi se o mladim ljudima ali dugogodišnjim takmičarima i karate reprezentativcima Republike Srpske.Ostvarili su najveće uspjehe koje svaki sportista priželjkuje.Oni su svjetski šampioni.

-Bojan Blagojević, zlatna medalja u borbama,svjetsko karate prvenstvo za juniore održano u Njemačkoj (Darmštad) 2004.godine.

-Stefan Radojčić, zlatna medalja u borbama, svjetsko karate prvenstvo za kadete održano u Njemačkoj (Hanover) 2006.godine.

-Maja Sušić, zlatna medalja u borbama, svjetsko karate prvenstvo za juniore  održano u Italiji (Kaorle) 2010.godine.

-Mladen Ploskić,zlatna medalja u borbama, svjetsko karate prvenstvo za seniore održano  u Češkoj  (Liberec) 2011.godine.


Nema komentarisanja.

HemofarmLogica
Modriča oil refinery
Brod rafinerija nafte
grb doboja