Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
Hemofarm Logica
KARATE KLUB “SLOGA-HEMOFARM” DOBOJ, VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLU KARATEA.UPIS SE VRŠI U NOVOJ SALI, KOJA SE NALAZI U ULICI CARA DUŠANA (KOD TC ''SLAVULJICA), SVAKOG RADNOG DANA OD 18.00 do 21.00 ČASA I TRAJE DO 24.09.2019.GOD. Informacije na telefone 065/749-087. TRENIRAJTE SA NAMA I POSTANITE ŠAMPIONI !!!!!!! - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

Karate klub “Sloga-Hemofarm” Doboj vrši upis novih članova!

Karate klub “Sloga-Hemofarm” Doboj, vrši upis novih članova u školu karatea.

Upis se vrši u prostorijama kluba (Sokolski dom) svakog radnog dana od 18,00 do 21,00 čas  i traje do 22.09.2011.godine.

Upisati se mogu osobe oba pola i svih uzrasnih kategorija.

Sve informacije se mogu dobiti i na telefone  053-224-606                        065-749-087


Zašto karate?!

Karate kao oblik vaspitno-obrazovne aktivnosti ,realizujući plan i program obuke, kroz trenažni proces, omogućava napredan razvoj psiholoških sposobnosti (konativne i kognitivne sfere), razvoj muskulature trupa, gornjih i donjih ekstremiteta, te simetričan razvoj lijeve i desne strane tijela. Pospješuje i unapređuje snagu, brzinu, eksplozivnost, fleksibilnost i koordinaciju pokreta, motoričke sposobnosti koje su neophodne u svakodnevnom životu , a posebno za bavljenje sportskim aktivnostima.


Zašto Karate klub “Sloga-Hemofarm” Doboj?!

Karate klub “Sloga-Hemofarm” Doboj djeluje od 1976.godine i spada među najmasovnije i najtrofejnije sportske kolektive u Republici Srpskoj.

Klub trenutno broji preko 350 članova. Neki od njih su standardni, karate reprezentativci RS u raznim uzrasnim kategorijama. “Sloga” je jedan od rijetkih sportskih klubova u okruženju, a koji se može pohvaliti da ima šampione od regionalnog do svjetskog nivoa.

Pored uspješnih takmičara, u klubu djeluje odličan trenerski sastav od 6, visokoobrazovanih, trenera sa bogatim iskustvom u radu sa djecom i omladinom.

Da bi klub funkcionisao i postizao rezultate, brine se Uprava kluba. Uprava je sastavljena od provjerenih sportskih radnika i ljubitelja karatea i sporta uopšte.

U klubu se redovno odvijaju treninzi, stručno pripremljeni prema svim uzrasnim kategorijama. Klub u toku jedne godine učestvuje, prosječno, na 30-tak takmičenja u našoj zemlji i 2-3 takmičenja u inostranstvu, što predstavlja veliki uspjeh u organizaciji, imajući u vidu opštu finansijsku krizu.

Pored takmičarskih aktivnosti, u klubu se vodi briga o ispravnom fizičkom i psihičkom razvoju mlađih članova, njihovoj socijalizaciji, sticanju samopouzdanja ali i discipline i radnih navika u cjelini.


Eto, zato karate, zato Karate klub “Sloga-Hemofarm” Doboj!


Dođite i postanite član našeg kluba!


Nema komentarisanja.

HemofarmLogica
Modriča oil refinery
Brod rafinerija nafte
grb doboja