Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
  • POČETAK TRENINGA
  • RASPORED TRENINGA
  • UPIS NOVIH ČLANOVA
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
14045814_1244993548865623_7342825440107708085_n
HF logo 2018 god
KARATE KLUB ''SLOGA-HEMOFARM''DOBOJ, OD 19.05.2020.GODINE, NASTAVLJA RAD I TRENAŽNI PROCES SA SVIM GRUPAMA UZ PRIDRŽAVANJE MJERA ZAŠTITE. VIDIMO SE NA TRENINZIMA - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

Karatisti “Sloge” putuju u Sloveniju!

20.09.2011.godine

U nedjelju, 25. septembra, slovenački grad Kranj biće domaćin održavanja međunarodnog karate turnira.

Takmičari Karate kluba “Sloga-Hemofarm” Doboj, učestvovat će na ovom takmičenju pojedinačno i ekipno u više različitih kategorija, kako u borbama-tako i u izvođenju kata.


Šef  Stručnog štaba “Sloge”, Boško Sušić, naglašava: “Karatisti “Sloge” su sve više prisutni na međunarodnim karate takmičenjima.

Naš klub zauzima jedan dio evropskog i svjetskog karate sporta. Ovu moju konstataciju, potvrđuje činjenica da u svojim redovima imamo i svjetske prvake.

Karate klub “Sloga” Doboj, sada “Sloga-Hemofarm”, osnovan je davne 1976.godine i ovo je klub sa bogatom istorijom. Klub koji u prosjeku broji između 300-350 članova.

Mi imamo sjajne takmičare, ja se ponosim sa njima. Uvijek sam govorio da su ljudi sa ovih prostora, posebno mislim na djecu, nekako, nadareni za ovu vrstu sporta.

Pogledajte samo ove naše najmlađe karatiste. Imaju svega 6-7 godina a oni su već savladali školu karatea, prošli prva polaganja za pojas i redovno idu na takmičenja.

To su pravi sportisti i žao mi je što ne postoji više finansijskih sredstava koja bi se usmjerila na njihovo usavršavanje.

Bez obzira na sve, ja sam lično prezadovoljan njihovim uspjehom. Oni su sjajni karatisti i sportisti uopšte.

Raduje me činjenica da su članovi Karate kluba “Sloga-Hemofarm” i dobri ljudi, dobri učenici,studenti… da nije tako ja bih bio razočaran i trud bio bio uzalud.

Što se tiče takmičenja koje slijedi u Sloveniji, ne sumnjam da ćemo i tamo postići zapažene rezultate.Kako sam i spomenuo, već smo se navikli na međunarodna takmičenja u inostranstvu i želim da podsjetim na uspjehe “Sloge”, postignute na poslednjem  takvom takmičenju u Austriji, kada smo se vratili sa “pregršt” medalja.

U Sloveniju odlazimo dan ranije, kako bi obišli prirodne ljepote te zemlje. Vjerujem da će svima biti zanimljivo a posebno našim najmlađim članovima, kojim ovom prilikom hoću da poželim dobar uspjeh!”.

Nema komentarisanja.

HF logo 2018 god
HF logo 2018 god
grb doboja
HF logo 2018 god