Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
Hemofarm Logica
KARATE KLUB “SLOGA-HEMOFARM” DOBOJ, VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLU KARATEA.UPIS SE VRŠI U NOVOJ SALI, KOJA SE NALAZI U ULICI CARA DUŠANA (KOD TC ''SLAVULJICA), SVAKOG RADNOG DANA OD 18.00 do 21.00 ČASA I TRAJE DO 24.09.2019.GOD. Informacije na telefone 065/749-087. TRENIRAJTE SA NAMA I POSTANITE ŠAMPIONI !!!!!!! - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

Počela škola karatea!

22. septembra su počeli  treninzi za nove članove Karate kluba “Sloga-Hemofarm” Doboj, odnosno polaznike “Slogine” škole karatea.

Treninzi se održavaju dva puta sedmično i to: utorkom i četvrtkom sa početkom u 18,00 časova.

Bojan Tadić ,sekretar Karate kluba “Sloga-Hemofarm” Doboj ,kaže:” U klubu smo zadovoljni  brojem novoupisanih članova, odnosno polaznika naše škole karatea. Međutim, mjesta ima još, te je upis produžen do kraja septembra. Pozivamo zainteresovane da dođu u naš klub i pogledaju način našeg rada, naravno, bez ikakvih obaveza. Nama je sasvim jasno da su djeca nesigurna a roditelji često u nedomici koji je sport najbolji za njihovo dijete. Lično smatram, da je najbolje dijete dovesti da vidi kako to sve funkcioniše, kako se rade treninzi i u kakvom okruženju , odnosno da li mu se sve to sviđa.

Nakon što dijete , uz našu pomoć i pomoć roditelja, dobije sve neophodne informacije, treba samostalno da odluči da li da postane polaznik, u ovom slučaju naše škole karatea”.

Nema komentarisanja.

HemofarmLogica
Modriča oil refinery
Brod rafinerija nafte
grb doboja