Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
Hemofarm Logica
KARATE KLUB “SLOGA-HEMOFARM” DOBOJ, VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLU KARATEA.UPIS SE VRŠI U NOVOJ SALI, KOJA SE NALAZI U ULICI CARA DUŠANA (KOD TC ''SLAVULJICA), SVAKOG RADNOG DANA OD 18.00 do 21.00 ČASA I TRAJE DO 24.09.2019.GOD. Informacije na telefone 065/749-087. TRENIRAJTE SA NAMA I POSTANITE ŠAMPIONI !!!!!!! - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

“Sloga” prva,Nataša najuspješnija!

13.10.2011.

U nedjelju, 9.oktobra, u Brodu je održan međunarodni karate turnir “Sava Open 2011″.

Na turniru je učestvovalo 420 takmičara iz 17 karate klubova.

U generalnom plasmanu, prvo mjesto je zauzeo Karate klub “Sloga-Hemofarm” Doboj, drugo “Tigar” Teslić, treće “Ozren” Petrovo i četvrto “Polet” iz Broda.

Najuspješnija takmičaraka turnira je Šešlak Nataša, karatistkinja Karate kluba “Sloga-Hemofarm” Doboj. Nataša je na ovom turniru osvojila 3 zlatne i 1 srebrenu medalju. Potrebno je pomenuti da je Nataša u ovoj godini dva puta ponijela naslov najuspješnije takmičarke karate turnira. Prvi put u Tesliću i sada u Brodu.

Najuspješniji pojedinac u muškoj konkurenciji  bio je  Popović Nikola, karatista Karate kluba “Polet” iz Broda.

Pored uspjeha karatista “Sloge”,  ovo takmičenje  je krasila i dobra organizacija. Osim Karate kluba “Polet” kao organizatora, veliki doprinos  u sticanju uslova za dobro odvijanje turnira dao je delegat takmičenja Bojan Tadić.


REZULTATI KARATE KLUBA “SLOGA-HEMOFARM”  DOBOJ.pdf

REZULTATI KARATE SEKCIJE “OZREN” PETROVO.pdf

Nema komentarisanja.

HemofarmLogica
Modriča oil refinery
Brod rafinerija nafte
grb doboja