Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
  • POČETAK TRENINGA
  • RASPORED TRENINGA
  • UPIS NOVIH ČLANOVA
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
14045814_1244993548865623_7342825440107708085_n
HF logo 2018 god
KARATE KLUB ''SLOGA-HEMOFARM''DOBOJ, OD 19.05.2020.GODINE, NASTAVLJA RAD I TRENAŽNI PROCES SA SVIM GRUPAMA UZ PRIDRŽAVANJE MJERA ZAŠTITE. VIDIMO SE NA TRENINZIMA - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

ZAVRŠEN “DOBOJ OPEN 2011″ !

U nedjelju, 6.novembra 2011.godine, u organizaciji Karate kluba “Sloga-Hemofarm” Doboj, održan je 12.međunarodni karate turnir “Doboj Open 2011″.

Kao i prethodnih godina, ovaj karate turnir je okupio veliki broj takmičara iz Republike Srpske i Federacije BiH (BiH), Srbije, Austrije, Slovenije..

Na turniru je učestvovalo 780 takmičara iz 31 karate kluba.Veliki broj gledaoca, mogao je samo da uživa u posmatranju takmičenja,kako u katama-tako i borbama. Još jednom je ovaj karate turnir, inače tradicionalnog karaktera,  potvrdio da ga sa razlogom nazivaju i “susret najboljih!”.

Plakete, u znak zahvalnosti za pomoć u organizaciji turnira i razvoj karate sporta uopšte, uručene su generalnim pokroviteljima turnira  D.O.O. “Hemofarm” i Načelniku opštine Doboj, gospodinu Obrenu Petroviću.Plaketa je za izuzetne sportske rezultate uručena i Mladenu Ploskiću, karatisti Karate kluba “Sloga-Hemofarm” Doboj i osvajaču zlatne medalje na svjetskom karate prvenstvu održanom  u Češkoj.

Plakete je uručio predsjednik Karate kluba “Sloga-Hemofarm” Doboj, gospodin Nenad Paleksić, a turnir je otvorio predsjednik SO Doboj, gospodin Zdravko Petrović.

Karate klub “Sloga-Hemofarm” Doboj je na ovom turniru učestvovao izvan konkurencije za najuspješniji klub, s obzirom da je kao domaćin nastupio sa najvećim brojem takmičara.

Redoslijed najuspješnijih klubova u generalnom plasmanu, bio je sledeći:

1. Karate klub “Viktorija”  Žepče; 15 zlatnih, 8 srebrenih i 7 bronzanih medalja.

2. Karate klub “Tigar”  Teslić; 12 zlatnih, 8 srebrenih i 15 bronzanih medalja.

3. Karate klub “Slavija” Istočno Sarajevo; 7 zlatnih, 11 srebrenih i 7 bronzanih medalja.

Najuspješnija takmičarka turnira je bila Kutić Nevena iz Karate kluba “Niten” Gradiška, sa osvojene tri zlatne medalje.

Najuspješniji takmičar turnira je bio Đukarić Aleksandar iz Karate kluba “Tigar” Teslić, sa osvojene tri zlatne i jednom bronzanom medaljom.

Nagrade najuspješnijim klubovima i pojedincima uručili su predsjednik Karate kluba “Sloga-Hemofarm” Doboj, gospodin Nenad Paleksić i predsjednik Skupštine kluba i jedan od prvih trenera “Sloge”, gospodin Branislav Žilić.

Kao i prethodnih godina, turnir je protekao u dobrom raspoloženju, fer i korektnom nadmetanju. Organizacija turnira je bila na zavidnom nivou i bez obzira na veliku brojnost takmičara u svim kategorijama, takmičenje se odvijalo određenom dinamikom i završilo u predviđenom vremenu.

12.međunarodni karate turnir “Doboj Open 2011″ je završen.

Gostujući takmičari su ponijeli lijepe utiske iz grada Doboja, a domaći karatisti, odnosno članovi  i Uprava “Sloge”, nakon organizacije ovako velikog turnira, vraćaju se redovnim aktivnostima u klubu do sledeće godine i sledećeg “susreta najboljih!”.Nema komentarisanja.

HF logo 2018 god
HF logo 2018 god
grb doboja
HF logo 2018 god