Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
Hemofarm Logica
KARATE KLUB “SLOGA-HEMOFARM” DOBOJ, VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLU KARATEA.UPIS SE VRŠI U NOVOJ SALI, KOJA SE NALAZI U ULICI CARA DUŠANA (KOD TC ''SLAVULJICA), SVAKOG RADNOG DANA OD 18.00 do 21.00 ČASA I TRAJE DO 24.09.2019.GOD. Informacije na telefone 065/749-087. TRENIRAJTE SA NAMA I POSTANITE ŠAMPIONI !!!!!!! - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

Ploskić kandidat za sportistu RS!


“Glas Srpske” organizuje 57.izbor deset najboljih sportista Republike Srpske.

Na listi od 19 nominiranih sportista, pod rednim brojem 6, nalazi se karatista iz Doboja, član Karate kluba “Sloga-Hemofarm” Doboj i svjetski karate prvak Mladen Ploskić.

U izboru deset najboljih sportista Republike Srpske, mogu učestvovati svi građani glasanjem putem SMS poruka.

Da bi glasali za Mladena Ploskića, potrebno je u SMS poruci napisati GS6 i poruku poslati na broj 065 1370.  (Cijena poruke je 1,65 km sa PDV-om).

Uprava Karate kluba “Sloga-Hemofarm” Doboj, pozvala je sve članove, simpatizere kluba i karate sporta u RS, a posebno regije Doboj, da na pomenuti način glasaju za istaknutog sportistu Mladena Ploskića.

“Mladen je niz godina, svojim sportskim aktivnostima i uspjesima, na najbolji način promovisao Republiku Srpsku, regiju Doboja i svoj Karate klub “Slogu-Hemofarm”. Mislimo da je vrijeme da mu se odužimo, tako što ćemo poslati poruku i dati mu svoj glas”, poručuju iz Karate kluba “Sloga-Hemofarm” Doboj.

Doboj, 30.11.3011.

Nema komentarisanja.

HemofarmLogica
Modriča oil refinery
Brod rafinerija nafte
grb doboja