Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
Hemofarm Logica
KARATE KLUB “SLOGA-HEMOFARM” DOBOJ, VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLU KARATEA.UPIS SE VRŠI U NOVOJ SALI, KOJA SE NALAZI U ULICI CARA DUŠANA (KOD TC ''SLAVULJICA), SVAKOG RADNOG DANA OD 18.00 do 21.00 ČASA I TRAJE DO 24.09.2019.GOD. Informacije na telefone 065/749-087. TRENIRAJTE SA NAMA I POSTANITE ŠAMPIONI !!!!!!! - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

Ploskić izabran za sportistu Republike Srpske u 2011.godini!

Ploskić je najbolji sportista Republike Srpske u 2011.godini!

To je jednoglasna odluka  žirija na 57. izboru deset najboljih sportista Republike Srpske, koji je u organizaciji “Glasa Srpske”, održan 21.decembra 2011.godine u Banja Luci.

Takođe, to je odluka i čitaoca “Glasa Srpske”, odnosno građana Republike Srpske, koji su glasali putem SMS poruka, s obzirom da je Ploskić dobio najveći broj i ovih glasova.

Ko je Mladen Ploskić?

Rođen 19.06.1984.godine. Mlad, visokoobrazovan i uspješan čovjek i sportista (karatista). Karate počeo trenirati 1995.godine. Član Karate kluba “Sloga-Hemofarm” Doboj i dugogodišnji karate reprezentativac Republike Srpske. Osvajač mnogih medalja na domaćim i međunarodnim karate takmičenjima. Između ostalog, višestruki karate prvak Republike Srpske, tri puta ponio titulu najboljeg sportiste opštine Doboj, dva puta svjetski vicešampion (2007. godine u Italiji  i 2009.godine u SAD), aktuelni svjetski karate šampion (2011.godine u Češkoj), a sada i sportista Republike Srpske u 2011.godini.

Mladen Ploskić je čovjek  koji će sigurno zauzeti veliki dio u istoriji sporta opštine Doboj i Republike Srpske. Međutim, on je neizbrisiv trag ostavio na svjetskoj karate sceni i jedan je od rijetkih karatista na svijetu koji je tri puta stigao u finale svjetskog karate prvenstva.

Kao sportista je osvojio skoro sve što se osvojiti može, ali njegova ljubav prema karateu je velika, zato i dalje trenira svaki dan, kao i 95-te godine na početku svoje blistave karijere.

Nema komentarisanja.

HemofarmLogica
Modriča oil refinery
Brod rafinerija nafte
grb doboja