Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
Hemofarm Logica
KARATE KLUB “SLOGA-HEMOFARM” DOBOJ, VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLU KARATEA.UPIS SE VRŠI U NOVOJ SALI, KOJA SE NALAZI U ULICI CARA DUŠANA (KOD TC ''SLAVULJICA), SVAKOG RADNOG DANA OD 18.00 do 21.00 ČASA I TRAJE DO 24.09.2019.GOD. Informacije na telefone 065/749-087. TRENIRAJTE SA NAMA I POSTANITE ŠAMPIONI !!!!!!! - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

Miroslavka najbolja sportistkinja opštine Petrovo!

26.januara 2012.godine, u prelijepom ambijentu Multimedijalnog centra, u novoizgrađenom Domu kulture Petrovo, održan je „Izbor najboljih sportista opštine Petrovo u 2011 godini“.  

Među najuspješnijim sportistima bili su i članovi Karate kluba „Sloga-Hemofarm“ Doboj – Sekcija karatea „Ozren“ iz Petrova.

Miroslavka Božić je proglašena za najbolju sportistkinju opštine Petrovo sa fantastičnim rezultatima na domaćim i međunarodnim takmičenjima.O kakvoj se sportiskinji radi, nabolje govore rezultati postignuti na karate takmičenjima u Mađarskoj, Sloveniji, Srbiji, Austriji i naravano Republici Srpskoj, odnosno BiH, odakle se Miroslavka u 2011.godini uvijek vraćala sa nekom od osvojenih medalja.

Anđela šešlak, takođe karatiskinja Sekcije karatea „Ozren“ Petrovo, proglašena je za najbolju kadetkinju opštine Petrovo u 2011.godini.            Potrebno je naglasiti da je Anđela i ranijih godina bila među najuspješnijim sportistima  ove opštine.

Pored Miroslavke i Anđele, među najboljim su bili  članovi iste sekcije karatea, Tijana Ristić, Slobodan Ristić i Nemanja Pavlović koji su proglašeni za najperspektivnije sportiste ove opštine.

Da se u „Slogi“, pored karatea i sportskih aktivnosti u cjelini, razvija i drugarstvo, potvrdili su članovi ovog kluba koji pripadaju opštini Doboj, tako što su u većem broju, organizovano, sa trenerom Milanović Vladislavom na čelu, došli da daju podršku svojim klubskim drugarima i zajedno podijele radost sa nagrađenim karatistima.


U nizu multimedijalnih, a posebno video,muzičkih i sličnih sadržaja za koje se pobrinuo gospodin Ozren Jorganović, stvorena je prekrasna atmosfera opšteg zadovoljstva i dobrog raspoloženja, koja će sigurno ostati u sjećanju svih prisutnih a posebno nagrađenih sportista.


Dajte komentar

HemofarmLogica
Modriča oil refinery
Brod rafinerija nafte
grb doboja