Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
Hemofarm Logica
KARATE KLUB “SLOGA-HEMOFARM” DOBOJ, VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLU KARATEA.UPIS SE VRŠI U NOVOJ SALI, KOJA SE NALAZI U ULICI CARA DUŠANA (KOD TC ''SLAVULJICA), SVAKOG RADNOG DANA OD 18.00 do 21.00 ČASA I TRAJE DO 24.09.2019.GOD. Informacije na telefone 065/749-087. TRENIRAJTE SA NAMA I POSTANITE ŠAMPIONI !!!!!!! - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

Karatisti “Sloge” na postolju najboljih sportista opštine Doboj!

Laskavu titulu najboljeg sportiste opštine Doboj u 2011.godini, dobio je karatista Mladen Ploskić, član Karate kluba “Sloga-Hemofarm” Doboj i karate reprezentativac Republike Srpske.

Ploskiću je ovo treći put zaredom da je izabran za sportistu opštine Doboj, što je bilo za očekivati, sobzirom da je nedavno izabran za najboljeg sportistu Republike Srpske u 2011.godini.

Izborom Ploskića za sportistu godine, samo se još jednom potvrdilo da je karate prvak RS i svjetski šampion iz Libereca (Češka,2011.god.), broj jedan u sportu na ovim prostorima.

Na “tatamiju” je osvojio sve što se osvojiti može, ali je osvojio i simpatije svih koji ga znaju zbog sportskog ponašanja u cjelini.

Uprava i treneri Karate kluba “Sloga-Hemofarm” Doboj, ponosni su izborom svog takmičara za najboljeg sportistu opštine Doboj i Republike Srpske, kao i činjenicom da klub nema brige za buduće takmičare i vrijeme koje dolazi, imajući u vidu da su se uz Ploskića, na postolje najboljih popeli i mlađi članovi kluba Miodrag Božić i Nataša Šešlak.

Božić je proglašen za drugog perspektivnog sportistu opštine Doboj u 2011.godini.

Prvak Republike Srpske u borbama, u svojoj kategoriji, pored medalje sa prvenstva Srpske, donio je i medalje sa Kupa Republike Srpske,  internacionalnih takmičenja u Austriji, Sloveniji i Srbiji, te drugih mnogih takmičenja u Republici Srpskoj i cijeloj BiH.

Jednom je u 2011.godini proglašen za najboljeg  takmičara karate turnira.

Šešlakova je proglašena za treću perspektivnu sportistkinju opštine Doboj u 2011.godini.

Karate reprezentativka Republike Srpske, prvak Republike Srpske  u borbama, u svojoj kategoriji, osvajač i zlatne medalje u katama na Kupu RS, takođe je pored medalja sa prvenstva i kupa Srpske, osvojila medalje na internacionalnim takmičenjima u Austriji, Sloveniji, Srbiji i Mađarskoj, kao i na svim mnogobrojnim takmičenjima u Republici Srpskoj, odnosno u BiH.

Dva puta je u 2011.godini proglašavana takmičarkom karate turnira.

Pored navedenih takmičara, priznanje za jednog od najboljih sportskih radnika opštine Doboj u 2011.godini, dobio je dr Radoslav Nikolić.

Osim što svaku povoljnu situaciju koristi za promociju i razvoj sporta na ovim prostorima, dr Nikolić kao član uprave Karate kluba “Sloga-Hemofarm” Doboj, učestvuje u organizaciji funkcionisanja kluba i provođenju svih klubskih aktivnosti. Karatiste “Sloge” prati na svim važnijim takmičenjima, u slučaju potrebe sanira njihove povrede, ali zajedno sa trenerima vrši i psihološku pripremu takmičara pred njihov nastup, zbog čega je postao omiljen među članovima kluba.

“Lijepo je biti na čelu ovakvog sportskog kluba, kluba koji obiluje šampionima na svim nivoima. Trudićemo se da i u narednom periodu ostvarimo povoljne uslove za rad i funkcionisanje ovog sportskog kolektiva. Ovom prilikom želim da čestitam Mladenu, Miodragu i Nataši, te naravno dr Nikoliću i poželim da dobiju još mnogo ovakvih i sličnih priznanja” izjavio je predsjednik kluba Nenad Paleksić.

“Ponosan sam na sve članove kluba a sada posebno na Mladena, Miodraga i Natašu. Kroz njihove uspjehe vidim  lični uspjeh i uspjeh svih trenera u klubu  koji se nesebično trude da svoje znanje prenesu na takmičare. Naravno, tu je i dr Nikolić, mnogo mi je drago da je dobio priznanje jer ima važnu ulogu u organizaciji rada  kluba. Svima njima želim sreće u daljem radu i ne sumnjam da će se za ove sportiste još čuti”, rekao je šef stručnog štaba “Sloge” Boško Sušić.

“Izbor najboljih sportista opštine Doboj u 2011.godini” održan je juče, 17.02.2012.godine u kino dvorani u Doboju.

Dajte komentar

HemofarmLogica
Modriča oil refinery
Brod rafinerija nafte
grb doboja