Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
Hemofarm Logica
KARATE KLUB “SLOGA-HEMOFARM” DOBOJ, VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLU KARATEA.UPIS SE VRŠI U NOVOJ SALI, KOJA SE NALAZI U ULICI CARA DUŠANA (KOD TC ''SLAVULJICA), SVAKOG RADNOG DANA OD 18.00 do 21.00 ČASA I TRAJE DO 24.09.2019.GOD. Informacije na telefone 065/749-087. TRENIRAJTE SA NAMA I POSTANITE ŠAMPIONI !!!!!!! - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

Održana skupštinska sjednica Karate kluba “Sloga-Hemofarm” Doboj!

U petak, 24. marta 2012.godine, u prostorijama Sokolskog doma u Doboju, održana je godišnja sjednica Skupštine KK “Sloga-Hemofarm” Doboj.

Skupštinsku sjednicu je vodio predsjednik Skupštine KK “Sloga-Hemofarm” Doboj, gospodin Branislav Žilić.

Nakon što je utvrđen dnevni red sjednice, predsjednik Karate kluba “Sloga-Hemofarm” Doboj, gospodin Nenad Paleksić,  podnio je izvještaj o radu kluba u protekloj godini, a zatim je iznio i plan aktivnosti za naredni period.

Članovi Skupštine KK “Sloga-Hemofarm” Doboj, jednoglasno su usvojili Izvještaj o radu za 2011.godinu i Plan rada za 2012.godinu.

Na sjednici je donesen zaključak da je Karate klub “Sloga-Hemofarm” Doboj, u poslednjih deset godina, imao najbolje postignute rezultate u prethodnoj 2011.godini. Bez obzira na tešku finansijsku situaciju uopšte, klub je realizovao sve što je planirano za 2011.godinu, te u 2012.godinu ušao sa potrebnom dozom optimizma i elana za realizaciju dalje  postavljenih ciljeva.

Doboj,25.03.2012.godine

Dajte komentar

HemofarmLogica
Modriča oil refinery
Brod rafinerija nafte
grb doboja