Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
Hemofarm Logica
KARATE KLUB “SLOGA-HEMOFARM” DOBOJ, VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLU KARATEA.UPIS SE VRŠI U NOVOJ SALI, KOJA SE NALAZI U ULICI CARA DUŠANA (KOD TC ''SLAVULJICA), SVAKOG RADNOG DANA OD 18.00 do 21.00 ČASA I TRAJE DO 24.09.2019.GOD. Informacije na telefone 065/749-087. TRENIRAJTE SA NAMA I POSTANITE ŠAMPIONI !!!!!!! - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

Prvenstvo karate regije BMSP!

01.04.2012.godine, u Loparama je održano regionalno karate prvenstvo Birča, Semberije, Majevice i Posavine, za mlađe i starije “pionire” i “nade”.

Kao i prethodne godine, kada je ovo takmičenje održano u Doboju, prvenstvo ove karate regije za najmlađe uzraste, proteklo je u dobrom raspoloženju takmičara,njihovih trenera,sudija ali i prisutne publike, koja je sa oduševljenjem posmatrala vještine mladih karatista.
Organizator takmičenja je bio RKS BMSP i Karate klub “Majevica” iz Lopara, a najveće zasluge za odvijanje takmičenja planiranim tempom, pripale su i ove godine delegatu takmičenja Bojanu Tadiću iz Doboja.
Devet takmičara Karate kluba “Sloga-Hemofarm” Doboj, koji su uzeli učešće na ovom regionalnom prvenstvu, ponovo su pokazali svoje vrijednosti i osvojili 12 medalja.
Medalje (pojedinačno) su osvojili:
- Žigić Mirjana, zlatna-borbe i srebrena-kate;
- Delić Andrea, zlatna-borbe i bronzana-kate;
- Stojanović Katarina, srebrena-borbe i bronzana-kate;
- Vidić Luka, bronzana-borbe i bronzana-kate;
- Malinović Tijana, zlatna-borbe;
- Pejić Mirjam, zlatna-kate;
- Vidić Filip, srebrena-borbe;
- Marković Marko, bronzana-borbe.
……………………………………………….
rakedo
Doboj,07.04.2012.godine

Dajte komentar

HemofarmLogica
Modriča oil refinery
Brod rafinerija nafte
grb doboja