Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
Hemofarm Logica
KARATE KLUB “SLOGA-HEMOFARM” DOBOJ, VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLU KARATEA.UPIS SE VRŠI U NOVOJ SALI, KOJA SE NALAZI U ULICI CARA DUŠANA (KOD TC ''SLAVULJICA), SVAKOG RADNOG DANA OD 18.00 do 21.00 ČASA I TRAJE DO 24.09.2019.GOD. Informacije na telefone 065/749-087. TRENIRAJTE SA NAMA I POSTANITE ŠAMPIONI !!!!!!! - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

Uspjeh karatistkinja “Sloge” u Bijeljini!

Danas, 7.aprila 2012.godine, u Bijeljini je održan 13. karate turnir “TV Arena”.  Turnir je organizovala “Šotokan karate akademija” iz Bijeljine.

Na takmičenju je učestvovalo oko 300 takmičara iz 20 karate klubova. Pored takmičara iz Republike Srpske, na borilištu su bili i karatisti iz Srbije, Austrije, Slovenije i cijele BiH.

Karate klub “Sloga-Hemofarm”  Doboj, nastupio je sa ženskom ekipom, odnosno sa deset karatistkinja koje su osvojile dvije zlatne, dvije srebrene i šest bronzanih medalja.

“Danas sam imao lijep zadatak-da kao trener predvodim žensku ekipu našeg kluba. Iako se radi o veoma mladim sportistkinjama, one djeluju kao tim, a mislim da je to svakom treneru veoma drago.Što se tiče postignutih rezultata, mislim da su mogli biti malo bolji, ali smatram da je pojedinim našim takmičarkama  danas nedostajalo i sportske sreće. U cjelini, veoma sam zadovoljan nastupom naše ekipe” izjavio je Zoran Božanović.

Medalje  su osvojile:

- Delić Andrea, zlatna-borbe

- Malinović Tijana, zlatna-borbe

- Bradašević Nataša, srebrena-kate i bronzana-borbe

- Stojanović Tamara, srebrena-borbe

- Šešlak Nataša, bronzana-borbe i bronzana-kate

- Vujić Dajana, bronzana-borbe

- Božić Miroslavka, bronzana-borbe

- Mitrović Milana, bronzana-kate

…………………………………………………………………………………………………………

rakedo

Doboj,07.04.2012.

Dajte komentar

HemofarmLogica
Modriča oil refinery
Brod rafinerija nafte
grb doboja