Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
Hemofarm Logica
KARATE KLUB “SLOGA-HEMOFARM” DOBOJ, VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLU KARATEA.UPIS SE VRŠI U NOVOJ SALI, KOJA SE NALAZI U ULICI CARA DUŠANA (KOD TC ''SLAVULJICA), SVAKOG RADNOG DANA OD 18.00 do 21.00 ČASA I TRAJE DO 24.09.2019.GOD. Informacije na telefone 065/749-087. TRENIRAJTE SA NAMA I POSTANITE ŠAMPIONI !!!!!!! - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

Janjilović osvojio zlato!

Janjilović Dušan, takmičar Karate kluba “Sloga-Hemofarm” Doboj, osvojio je zlatnu medalju u borbama pojedinačno na “Vaskršnjem karate kupu”, održanom 07.04.2012.godine u Palama.

“Vaskršnji karate kup” je organizovan od strane Karate kluba “Romanija” Pale. Na ovom karate takmičenju učestvovalo je 20 karate klubova za koje je nastupilo oko 550 takmičara.

U ekipnom dijelu takmičenja, “Sloga” je nastupila u borbama sa seniorskom ekipom u sastavu Zečević Goran, Tadić Aleksandar i Panić Darko. Ova ekipa je osvojila treće mjesto, odnosno bronzanu medalju.

“Trudio sam se da odradim borbe što bolje, poslušao sam savjete trenera Milanovića i to je urodilo plodom. Zlatna medalja, koju sam osvojio na ovom karate kupu, mnogo mi znači jer mi jača samopouzdanje na samom početku sezone” rekao je Janjilović.

Pregled osvojenih medalja karatista “Sloge”:

- Janjilović Dušan, zlatna medalja- borbe pojedinačno

- Zečević Goran, bronzana medalja-borbe ekipno

- Tadić Alekasandar, bronzana medalja-borbe ekipno

- Panić Darko, bronzana medalja-borbe ekipno

……………………………………………………………………………………………

rakedo

Doboj, 09.04.2012.godine

Dajte komentar

HemofarmLogica
Modriča oil refinery
Brod rafinerija nafte
grb doboja