Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
Hemofarm Logica
KARATE KLUB “SLOGA-HEMOFARM” DOBOJ, VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLU KARATEA.UPIS SE VRŠI U NOVOJ SALI, KOJA SE NALAZI U ULICI CARA DUŠANA (KOD TC ''SLAVULJICA), SVAKOG RADNOG DANA OD 18.00 do 21.00 ČASA I TRAJE DO 24.09.2019.GOD. Informacije na telefone 065/749-087. TRENIRAJTE SA NAMA I POSTANITE ŠAMPIONI !!!!!!! - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

Ponovo u borbi!

Bojan Blagojević, član Karate kluba “Sloga-Hemofarm” Doboj, dugogodišnji karate reprezentativac Republike Srpske i svjetski šampion (mlađi seniori) u borbama iz 2004.godine u Darmštadu-Njemačka, nakon trogodišnje pauze ponovo je na tatamiju, ponovo je u borbi i ponovo se kiti medaljama.

Atraktivnim potezima, brzinom i stilom borbe koji koristi, Blagojević je oduševio sve prisutne na susretu vodećih karatista Republike Srpske i Srbije, pod nazivom “Super 8″.

“Super 8″ je održan 07.04.2012.godine u sklopu karate turnira “Teslić open” u Tesliću.

Blagojević je zauzeo drugo mjesto među najboljima, ali je čitavo vrijeme oduzimao dah prisutnim ljubiteljima karatea, izvodeći poteze i primjenjući tehniku koja je svojstvena samo velikim majstorima ove drevne borilačke vještine.

“Nakon tri godine pauze, ponovo sam na tatamiju. Osjećam, da sam svakog dana i poslije svakog treninga u sve većoj formi. Na “Super 8″ sam osvojio drugo mjesto, ali kada se uzme u obzir da se nisam takmičio tri godine, treba biti zadovoljan. Bliži se svjetsko karate prvenstvo u Litvaniji, ne želim da budem preambiciozan, ali se nadam da ću iz Litvanije doći sa jednom od medalja” izjavio je Blagojević.

……………………………………………………………………………………………………

rakedo

Doboj, 16.04.2012.godine

Dajte komentar

HemofarmLogica
Modriča oil refinery
Brod rafinerija nafte
grb doboja