Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
Hemofarm Logica
KARATE KLUB “SLOGA-HEMOFARM” DOBOJ, VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLU KARATEA.UPIS SE VRŠI U NOVOJ SALI, KOJA SE NALAZI U ULICI CARA DUŠANA (KOD TC ''SLAVULJICA), SVAKOG RADNOG DANA OD 18.00 do 21.00 ČASA I TRAJE DO 24.09.2019.GOD. Informacije na telefone 065/749-087. TRENIRAJTE SA NAMA I POSTANITE ŠAMPIONI !!!!!!! - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

Srebro i bronza u Austriji!

Bradašević Nataša i Božić Miroslavka, karatistkinje Karate kluba “Sloga-Hemofarm” Doboj, osvojile su medalje na karate takmičenju “Eurocup 2012″, održanom u subotu 5.maja 2012.godine u austrijskom gradu Mitersilu.

Nataša je osvojila srebrenu medalju u borbama pojedinačno  (-45 kg), a Miroslavka bronzanu medalju, takođe u borbama pojedinačno (+59 kg).

Na ovom karate takmičenju nastupilo je 69 karate klubova  iz 20 zemalja.

Karatistkinje “Sloge” su izjavile da su im ove medalje među najdražim do sada osvojenim, imajući u vidu da se radi o važnom međunarodnom karate takmičenju.

Pored takmičarskih aktivnosti, karatisti “Sloge” su obišli austrijske gradove Grac i Mitersil, a posebno  se oduševili Alpama i prirodnim ljepotama Austrije.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

……………………………………………………………………………………………….

rakedo

Doboj, 06.05.2012.godine


Dajte komentar

HemofarmLogica
Modriča oil refinery
Brod rafinerija nafte
grb doboja