Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
Hemofarm Logica
KARATE KLUB “SLOGA-HEMOFARM” DOBOJ, VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLU KARATEA.UPIS SE VRŠI U NOVOJ SALI, KOJA SE NALAZI U ULICI CARA DUŠANA (KOD TC ''SLAVULJICA), SVAKOG RADNOG DANA OD 18.00 do 21.00 ČASA I TRAJE DO 24.09.2019.GOD. Informacije na telefone 065/749-087. TRENIRAJTE SA NAMA I POSTANITE ŠAMPIONI !!!!!!! - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

Brat i sestra prvaci Republike Srpske!

Brat i sestra, Miodrag i Miroslavka Božić, karatisti Karate kluba “Sloga-Hemofarm” Doboj, osvojili su zlatne medalje u borbama pojedinačno na kadetskom i juniorskom Prvenstvu Republike Srpske u karateu. Prvenstvo je održano juče, 13.maja.2012.godine u Novom Gradu.

Borbe su radili u isto vrijeme, međutim Miroslavka je nešto ranije završila i odmah požurila da navija za mlađeg brata. Nakon proglašenja pobjednika i uručenja medalja,uslijedilo je pravo slavlje u timu “Sloge”.

Dobojske karatiste su predvodili treneri Milanović Vladislav i Božanović Zoran.

“Miroslavka i Miodrag su odlični karatisti, zadovoljstvo je takve sportiste imati u timu. Ovo je jedan u nizu njihovih uspjeha. Miroslavka je prethodno proglašena za najbolju sportistkinju opštine Petrovo, a Miodrag za drugog perspektivnog sportistu opštine Doboj. Ubijeđen sam da će njih dvoje nastaviti sa dobrim rezultatima.

Želim da iskoristim priliku, te još jednom čestitam i drugim našim takmičarima koji su osvojili medalje na ovom prvenstvu. Ostalim takmičarima, koji nisu uspjeli da osvoje medalje, sledeći put želim više sportske sreće ” rekao je Milanović.

Karatisti “Sloge” su na ovom prventsvu nastupili u borbama i katama. Prventsvo je okupilo najbolje karatiste Republike Srpske u kadetskim i juniorskim kategorijama.

Takmičari Karate kluba “Sloga-Hemofarm” Doboj su osvojili ukupno sedam medalja:

- Božić Miroslavka, zlatna-borbe pojedinačno

- Božić Miodrag, zlatna-borbe pojedinačno

- Sušić Maja, srebrena- borbe pojedinačno

- Šešlak Nataša, bronzana-kate pojedinačno

- Babić Radenko, bronzana-borbe pojedinačno

- Stojanović Tamara,bronzana-borbe pojedinačno

- Ćatić Dragana, bronzana-borbe pojedinačno

………………………………………………………………………………………..

rakedo

Doboj, 14.05.2012.godine

Dajte komentar

HemofarmLogica
Modriča oil refinery
Brod rafinerija nafte
grb doboja