Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
Hemofarm Logica
KARATE KLUB “SLOGA-HEMOFARM” DOBOJ, VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLU KARATEA.UPIS SE VRŠI U NOVOJ SALI, KOJA SE NALAZI U ULICI CARA DUŠANA (KOD TC ''SLAVULJICA), SVAKOG RADNOG DANA OD 18.00 do 21.00 ČASA I TRAJE DO 24.09.2019.GOD. Informacije na telefone 065/749-087. TRENIRAJTE SA NAMA I POSTANITE ŠAMPIONI !!!!!!! - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

Seniori “Sloge” osvojili Kup Republike Srpske!

Seniorska muška ekipa Karate kluba “Sloga-Hemofarm” Doboj, osvojila je prvo mjesto u borbama, u disciplini shobu ippon, na Kupu Republike Srpske održanom juče, 20.maja 2o12.godine u Višegradu.

Ekipa Karate kluba “Sloga-Hemofarm” Doboj u sastavu Ploskić Mladen, Blagojević Bojan i Tadić Aleksandar, sigurno je jedna od najkvalitetnijih karate ekipa u regionu.

Pored osvojenog zlata ekipno, karatisti “Sloge”  su i u pojedinačnim nastupima pokazali da su gospodari tatamija. U istoj diciplini (shobu ippon) Blagojević  i Ploskić su osvojili zlatnu i srebrenu medalju.

Karate klub “Sloga-Hemofarm” Doboj, na ovom kupu je nastupio sa još jednom ekipom u disciplini shobu sanbon. Ekipa je nastupila u sastavu Jovanović Davor i Babić Radenko koji su zauzeli odlično treće mjesto.

Karatiste “Sloge” na Kupu RS u Višegradu, predvodio je trener Milanović Vladislav.

Za dijeljenje pravde, između ostalih, bio je zadužen i  Vlado Đukić, internacionalni karate sudija iz Doboja.


……………………………………………………………………………………………

rakedo

Doboj, 21.05.2012.godine

Dajte komentar

HemofarmLogica
Modriča oil refinery
Brod rafinerija nafte
grb doboja