Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
Hemofarm Logica
KARATE KLUB “SLOGA-HEMOFARM” DOBOJ, VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLU KARATEA.UPIS SE VRŠI U NOVOJ SALI, KOJA SE NALAZI U ULICI CARA DUŠANA (KOD TC ''SLAVULJICA), SVAKOG RADNOG DANA OD 18.00 do 21.00 ČASA I TRAJE DO 24.09.2019.GOD. Informacije na telefone 065/749-087. TRENIRAJTE SA NAMA I POSTANITE ŠAMPIONI !!!!!!! - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

Nataša Šešlak i Neven Puljanović najbolji u Brodu!

06.10.2012.godine u Brodu je održan 10.međunarodni karate turnir “SAVA OPEN”.

Na ovom turniru je nastupilo 19 karate klubova iz BiH, Slovenije i Srbije. U svim uzrasnim kategorijama, u katama i borbama, takmičilo se ukupno oko 360 takmičara.

Kao i prethodne godine, Nataša Šešlak – karatistkinja “Sloge”, ponovo je  bila najuspješnija takmičarka ovog turnira sa osvojene 4 zlatne medalje. Medalje je osvojila u borbama i katama pojedinačno i ekipno.

Neven Puljanović,karatista KS “Ozren” Petrovo, bio je njuspješniji takmičar sa osvojne 3 zlatne i 1 srebrenom medaljom u katama i borbama pojedinačno i ekipno.

Najuspješniji klub je bio Karate klub “Sloga-Hemofarm” Doboj, sa osvojenih 15 zlatnih, 15 srebrenih i18 bronzanih medalja. Drugi je “Tigar” iz Teslića , a treći “Ozren” iz Petrova.

Domaćin i organizator ovog turnira koji je protekao u dobrom raspoloženju, fer i sportskom nadmetanju karatista, bio je Karate klub “Polet” iz Broda.


…………………………………………………………………………………………..

rakedo

Doboj, 10.10.2012.godine

Dajte komentar

HemofarmLogica
Modriča oil refinery
Brod rafinerija nafte
grb doboja