Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
Hemofarm Logica
KARATE KLUB “SLOGA-HEMOFARM” DOBOJ, VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLU KARATEA.UPIS SE VRŠI U NOVOJ SALI, KOJA SE NALAZI U ULICI CARA DUŠANA (KOD TC ''SLAVULJICA), SVAKOG RADNOG DANA OD 18.00 do 21.00 ČASA I TRAJE DO 24.09.2019.GOD. Informacije na telefone 065/749-087. TRENIRAJTE SA NAMA I POSTANITE ŠAMPIONI !!!!!!! - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

Petković održao trening sa karatistima “Sloge”!

Karate klub “Sloga-Hemofarm” Doboj, ove sedmice je posjetio dragi  prijatelj kluba gospodin Ratko Petković, majstor karatea 3. DAN, jedan od prvih članova Karate kluba „Sloga“ iz Doboja i bivši karate reprezentativac SFRJ, koji trenutno živi i radi u gradu Melburn u Australiji.

Gospodin Petković se u Australiji nastavio baviti karateom, a u zadnje vrijeme se istakao trenerskim radom u ovom sportu.

Ovom prilikom on je na svoje i veliko zadovoljstvo “Sloginih” karatista, održao nekoliko treninga prvoj ekipi Karate kluba „Sloga“.

„Uvijek se radujem susretu sa članovima moga nekadašnjeg  kluba „Sloga“ sa kojima sam odrastao i koje nosim u svom srcu. Dugo godina sam bio njen član i zajedno smo proživjeli najljepše trenutke naše mladosti..

Veoma sam zadovoljan sa treninzima koje smo održali. Tom prilikom sam vidio da „Sloga“ i danas drži veoma visok standard i kvalitet karatea, te da ima odlične karatiste, što i ostvareni rezultati pokazuju.

Naravno da nisam  mnogo iznenađen ovom činjenicom, poznavajući izvanredan stručni i trenerski  potencijal kojim ovaj klub raspolaže.

Volio bih i nastojaću da prilikom mojih budućih posjeta gradu Doboju, nađem mogućnosti da nastavimo naše zajedničko druženje i da održim po nekoliko treninga sa karatistima „Sloge“  i nadam se da će to biti na obostrano zadovoljstvo“ izjavio je gospodin Petković.

Pored karatista prve ekipe “Sloge”, a povodom posjete Petkovića ovom klubu, veliko zadovoljstvo su pokazali i treneri “Sloge”.

“Lijepo je vidjeti Ratka ponovo u našem klubu. Ova posjeta je mene i moje trenere vratila u prošlost preko trideset godina, kada smo kao dječaci zajedno sa Ratkom trenirali karate. Ratko je jedan od prvih članova našeg kluba koji je osnovan davne 1976.godine. Njegova posjeta budi pozitivne emocije i uvijek je rado viđen u našem klubu. Ratko je veoma napradovao i kao trener karatea, te vjerujem da će za vrijeme ove posjete , našim karatistima uspjeti prenijeti svoja iskustva u ovom sportu” rekao je Boško Sušić, šef stručnog štaba “Sloge”.

……………………………………………………………………………………………

rakedo

Doboj, 18.10.2012.godine

Nema komentarisanja.

HemofarmLogica
Modriča oil refinery
Brod rafinerija nafte
grb doboja