Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
  • POČETAK TRENINGA
  • RASPORED TRENINGA
  • UPIS NOVIH ČLANOVA
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
14045814_1244993548865623_7342825440107708085_n
HF logo 2018 god
KARATE KLUB ''SLOGA-HEMOFARM''DOBOJ, OD 19.05.2020.GODINE, NASTAVLJA RAD I TRENAŽNI PROCES SA SVIM GRUPAMA UZ PRIDRŽAVANJE MJERA ZAŠTITE. VIDIMO SE NA TRENINZIMA - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

Tri pehara iz Italije!

13 i 14. oktobra 2012.godine, italijanski grad Bollate (Milano) bio je mjesto gdje se okupilo preko hiljadu karatista iz čitavog svijeta.

Povod ovog okupljanja karatista, bio je Svjetski karate kup za karatiste sa plavim i nižim pojasom, te Svjetsko karate prvenstvo za nosioce smeđeg i crnog pojasa.

Karatisti „Sloge“ su ostvarili zapažene rezultate u borbama pojedinačno i kući ponijeli tri pehara za jedno prvo mjesto osvojeno na kupu , te po jedno drugo i treće mjesto osvojeno na prvenstvu.

Prvo mjesto u borbama pojedinačno, u kategoriji muškarci -60 kg, na pomenutom kupu koji je održan prvog dana takmičenja, osvojio je Puljanović Neven i tako još jednom pokazao da se nalazi u odličnoj formi.Potrebno je nagalasiti da je Puljanović nedavno donio zlatnu medalju iz Slovenije, a na prethodnom takmičenju u Brodu je proglašen takmičarem turnira.

Drugo mjesto u borbama pojedinačno, u kategoriji žene -52 kg, na prvenstvu koje je održano drugog dana takmičenja, osvojila je Delić Andrea koju je samo jedan bod dijelio od pobjede u finalnom meču protiv karatistkinje iz Srbije.

Treće mjesto u borbama, u kategoriji muškarci -60 kg , takođe na prvenstvu, odnosno drugog dana takmičenja, osvojio je Nešić Nemanja.U polufinalnom meču, Nešić je definitivno pokazao veći kvalitet u odnosu na svog protivnika ali zbog jednog,  po mišljenju sudija, nekontrolisanog udarca, morao se zadovoljiti trećim mjestom u ukupnom plasmanu.

Uprava kluba i treneri su zadovoljni ostvarenim rezultatima svojih takmičara, sobzirom da je konkurencija bila izrazito jaka.

Pored takmičarskog dijela, u organizaciji kluba i turističke organizacije „Istratours“ iz Doboja, članovi Sloge su uz pomoć turističkih vodiča obišli Trst,Veronu i Milano.

Očarani ljepotama ovih turističkih destinacija, ponijeli su najljepše utiske iz Italije.

Nakon trećeg dana boravka u Italiji, svi članovi „Sloge“ su bili ugošćeni od strane italijanske firme „Keser“, vlasništvo Keser Velibora iz Cerovice kod Doboja.Poslije svečane večere koju je organizovao, Keser je svim članovima „Sloge“ uručio poklone, nakon čega su karatisti krenuli put Doboja.


……………………………………………………………………………………..

rakedo

Doboj, 18.10.2012.godine

3 komentara na “Tri pehara iz Italije!”

Dajte komentar

HF logo 2018 god
HF logo 2018 god
grb doboja
HF logo 2018 god