Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
Hemofarm Logica
KARATE KLUB “SLOGA-HEMOFARM” DOBOJ, VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLU KARATEA.UPIS SE VRŠI U NOVOJ SALI, KOJA SE NALAZI U ULICI CARA DUŠANA (KOD TC ''SLAVULJICA), SVAKOG RADNOG DANA OD 18.00 do 21.00 ČASA I TRAJE DO 24.09.2019.GOD. Informacije na telefone 065/749-087. TRENIRAJTE SA NAMA I POSTANITE ŠAMPIONI !!!!!!! - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

DOBOJ OPEN 2012

11.novembra 2012.godine, u Doboju je održan 13.međunarodni karate turnir „DOBOJ OPEN 2012“.

Na turniru je učestvovalo 37 karate klubova iz BiH, Srbije, Austrije i Slovenije, a koji su nastupili sa ukupno 681 takmičarom, odnosno takmičarkom.

Karate klub „Sloga-Hemofarm“ Doboj , kao domaćin i organizator ovog prestižnog međunarodnog karate turnira, nastupio je izvan konkurencije za ukupan plasman na takmičenju.

Najveći uspjeh su imali karatisti Karate kluba „Tigar“ iz Teslića.Drugo mjesto u ukupnom plasmanu je zauzeo Karate klub „Slavija“ iz Istočnog Sarajeva, a treći su bili karatisti „Bušida“ iz Banja Luke.

Najuspješnija takmičarka na turniru je bila Milena Nedić, karatistkinja Karate kluba „Tigar“ iz Teslića, sa osvojene 3 zlatne i jednom srebrenom medaljom.

Najuspješniji takmičar na turniru je bio Dejan Janjić, karatista Karate kluba „Bušido“ iz Banja luke, sa osvojene 4 zlatne medalje.………………………………………………………………………………………..

rakedo

Doboj, 11.12.2012.godine

Dajte komentar

HemofarmLogica
Modriča oil refinery
Brod rafinerija nafte
grb doboja