Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
  • POČETAK TRENINGA
  • RASPORED TRENINGA
  • UPIS NOVIH ČLANOVA
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
14045814_1244993548865623_7342825440107708085_n
HF logo 2018 god
KARATE KLUB ''SLOGA-HEMOFARM''DOBOJ, OD 19.05.2020.GODINE, NASTAVLJA RAD I TRENAŽNI PROCES SA SVIM GRUPAMA UZ PRIDRŽAVANJE MJERA ZAŠTITE. VIDIMO SE NA TRENINZIMA - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

Izabrani najuspješniji sportisti opštine Petrovo!

PETROVO, 25.JANUARA – Karatistkinja Karate kluba “Sloga-Hemofarm” Doboj-Sekcija karatea “Ozren” Petrovo Miroslavka Božić iz Petrova, proglašena je večeras za najbolju sportistkinju opštine Petrovo u 2012.godini, a džudista Džudo kluba “Ozren” iz Petrova Novica Brkić za najboljeg sportistu.

Na svečanosti u Multimedijalnom centru Narodne biblioteke Petrovo, proglašeni su i ostali najuspješniji sportisti, sportski treneri i sportski radnici opštine Petrovo u 2012.godini.

Najuspješniji junior je karatista Karate kluba “Sloga-Hemofarm” Doboj-Sekcija karatea “Ozren” Petrovo Bogdan Katanić iz Petrova, a najuspješnija juniorka karatistkinja istog kluba Sanja Janković iz Sočkovca.

Najuspješniji kadet je karatista Karate kluba “Sloga-Hemofarm” Doboj-Sekcija karatea “Ozren” Petrovo Miodrag Božić iz Petrova, a najuspješnija kadetkinja je džudistkinja Džudo kluba “Ozren” iz Petrova AnaMarija Brkić iz Petrova.

Najuspješniji trener je trener Džudo kluba “Ozren” Petrovo Slobodan Dujković iz Petrova, a najbolji sportski radnik sekretar Šahovskog kluba “Ozren” Petrovo Savo Aleksić iz Petrova.

Najperspektivniji mladi sportisti su džudista Džudo kluba “Ozren” Petrovo Ognjen Ilić iz Petrova i karatista Karate kluba “Sloga-Hemofarm” Doboj-Sekcija karatea “Ozren” Petrovo Nemanja Pavlović iz Karanovca.

Najperspektivnija mlada sportistkinja je karatistkinja Karate kluba “Sloga-Hemofarm” Doboj-Sekcija karatea “Ozren” Petrovo Ina Božić iz Petrova.

U umjetničkom programu nastupile su učenice Muzičke škole “Markos Portugal” iz Doboja, a prikazan je i dokumentarni film o najuspješnijim sportistima opštine Petrovo u 2012.godini.

foto Ozren Jorganović

…………………………………………………………………………………………..

Ozren Jorganović

25.01.2013.godine

Dajte komentar

HF logo 2018 god
HF logo 2018 god
grb doboja
HF logo 2018 god