Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
Hemofarm Logica
KARATE KLUB “SLOGA-HEMOFARM” DOBOJ, VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLU KARATEA.UPIS SE VRŠI U NOVOJ SALI, KOJA SE NALAZI U ULICI CARA DUŠANA (KOD TC ''SLAVULJICA), SVAKOG RADNOG DANA OD 18.00 do 21.00 ČASA I TRAJE DO 24.09.2019.GOD. Informacije na telefone 065/749-087. TRENIRAJTE SA NAMA I POSTANITE ŠAMPIONI !!!!!!! - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

“Sloga” dobila nove majstore karatea I DAN i II DAN!

Karate klub “Sloga-Hemofarm” Doboj je bogatiji  za tri majstora karatea I DAN i dva majstora karatea II DAN.

Naime, 25.01.2013.godine, u prostorijama Sokolskog doma u Doboju, pred ispitnom komisijom Karate saveza RS za polaganje majstorskih zvanja u karateu, a koja je radila u sastavu Rajko Vučičević (5 DAN), Marinko Gvozden (4 DAN) i Boško Sušić (4 DAN), za crni pojas, odnosno majstore karatea I DAN položili su Vujić Dajana, Panić Darko i Janjilović Dušan, a za majstore karatea II DAN položili su Ploskić Mladen i Blagojević Bojan.

Komisija je konstatovala da su svi kandidati pokazali izrazitu psihofizičku i tehničku pripremljenost, što nikoga ne čudi sobzirom da se radi o 5 izuzetnih karatista i sportista uopšte.

Potrebno je naglasiti da iz dobojske “Sloge”, poslednjih 15 godina niko nije polagao za majstora karatea II DAN. Naravno do sada kada su to učinili Ploskić i Blagojević.

Prije njih dvojice, zvanje majstora karatea II DAN, prije 15 godina stekao je Milanović Vladislav jedan od trenera u Karate klubu “Sloga-Hemofarm” Doboj.

……………………………………………………………………………………………

rakedo

Doboj, 26.01.2012.godine

Dajte komentar

HemofarmLogica
Modriča oil refinery
Brod rafinerija nafte
grb doboja