Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
  • POČETAK TRENINGA
  • RASPORED TRENINGA
  • UPIS NOVIH ČLANOVA
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
14045814_1244993548865623_7342825440107708085_n
HF logo 2018 god
KARATE KLUB ''SLOGA-HEMOFARM''DOBOJ, OD 19.05.2020.GODINE, NASTAVLJA RAD I TRENAŽNI PROCES SA SVIM GRUPAMA UZ PRIDRŽAVANJE MJERA ZAŠTITE. VIDIMO SE NA TRENINZIMA - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

“Sloga” ima prijatelje!

(Doboj, 21.02.2013.godine)

Karate klub “Sloga-Hemofarm” Doboj ima prijatelje! Poručili su članovi Upravnog odbora ovog sportskog kolektiva.

“Naši prijatelji su u proteklom periodu nesebično pomagali, a nadamo se da će i dalje pomagati funkcionisanje našeg kluba. Mi smo zahvalni na svakom vidu pomoći koja nam je pružena, bilo u finansijskom smislu kroz sponzorisanje naših takmičenja ili na davanju moralne podrške u osvajanju trofeja od strane naših takmičara. Karate klub “Sloga-Hemofarm” Doboj je jedan od najvećih sportskih kolektiva u Republici Srpskoj, odnosno u BiH, a priznato mjesto zauzima na međunarodnoj sportskoj sceni. Ovo je klub koji u svom sastavu ima regionalne, republičke, evropske i svjetske šampione! Ovo je klub koji u svom sastavu ima 4 sekcije u kojim djeluje oko 350 članova!Ovo je klub koji gradi svoje sopstvene prostorije – salu, teretanu, kancelariju, svlačionice !Ovo je klub koji posjeduje svoje sopstveno motorno vozilo za prevoz takmičara!

Ovo je klub koji  učestvuje skoro na svim takmičenjima u Republici Srpskoj i na većini takmičenja u Federaciji BiH! Ovo je klub koji 3-4 puta godišnje učestvuje na velikim međunarodnim takmičenjima u inostranstvu! Ovo je klub čiji su takičari nastupali u SAD, Japanu, Italiji, Njemačkoj, Švedskoj,Češkoj,Slovačkoj, Srbiji, Mađarskoj, Austriji, Makedoniji, Sloveniji i još mnogim drugim državama!

Šta više reći…ovo je klub koji odlično funkcioniše. Naravno, tu su naši prijatelji koji su nam pomogli u svemu tome i bez kojih to sigurno ne bi bilo isto. Zato smo mnogo zahvalni našim prijateljima i nadamo se da smo opravdali njihovo povjerenje.”

U znak zahvalnosi za pruženu pomoć u funkcionisanju Karate kluba “Sloga-Hemofarm” Doboj, te razvijanju karate sporta na područiju regije Doboja, kao i na prostoru cijele Republike Srpske, od strane Karate kluba “Sloga-Hemofarm”Doboj, određenim pravnim i fizičkim licima su uručene plakete i zahvalnice.

Plakete su uručene Rafineriji ulja Modriča, ROSS-Adria Brod i Elektro Doboju.

Zahvalnice su uručene predstavnicima pomenutih firmi, zatim firmi “Davidas” iz Prnjavora, predstavnicima Rafinerije nafte Brod,restoranu “Ribarska Priča” iz Rudanke, dopisniku RTRS-e Ozrenu Jorganoviću iz Petrova, firmi “Keser” iz Italije i drugim organizacijama i pojedincima koji su na bilo koji način pomogli ovaj klub.

……………………………..

rakedo


Dajte komentar

HF logo 2018 god
HF logo 2018 god
grb doboja
HF logo 2018 god