Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
Hemofarm Logica
KARATE KLUB “SLOGA-HEMOFARM” DOBOJ, VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLU KARATEA.UPIS SE VRŠI U NOVOJ SALI, KOJA SE NALAZI U ULICI CARA DUŠANA (KOD TC ''SLAVULJICA), SVAKOG RADNOG DANA OD 18.00 do 21.00 ČASA I TRAJE DO 24.09.2019.GOD. Informacije na telefone 065/749-087. TRENIRAJTE SA NAMA I POSTANITE ŠAMPIONI !!!!!!! - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

Održan seminar za karate trenere i ispitivače!

(Doboj,24.02.2012.godine)

Juče je u prostorijama Sokolskog doma u Doboju i sali Skupštine grada Doboj, održan licencni seminar za karate trenere i ispitivače.

Seminar je održan u organizaciji Karate saveza Republike Srpske, a tehnički organizator je bio Karate klub „Sloga-Hemofarm“ Doboj.

Trenerski seminar je vodio Rajko Radulović, sportski direktor Karate saveza RS, a seminar za ispitivače je vodio Siniša Gatarić, član komisije za zvanja u Karate savezu RS.

Na seminaru su prisustvovali i treneri Karate kluba „Sloga-Hemofarm“ Doboj koji su dobili licence potrebne za dalji trenerski rad.

Sledećeg vikenda će se u Bijeljini održati licencni seminar za karate sudije i delegate, a na kojem će prisustvovati i sudije koji djeluju u okviru Karate kluba „Sloga-Hemofarm“ Doboj.

………………………………………………………………………………………

rakedo

Dajte komentar

HemofarmLogica
Modriča oil refinery
Brod rafinerija nafte
grb doboja