Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
Hemofarm Logica
KARATE KLUB “SLOGA-HEMOFARM” DOBOJ, VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLU KARATEA.UPIS SE VRŠI U NOVOJ SALI, KOJA SE NALAZI U ULICI CARA DUŠANA (KOD TC ''SLAVULJICA), SVAKOG RADNOG DANA OD 18.00 do 21.00 ČASA I TRAJE DO 24.09.2019.GOD. Informacije na telefone 065/749-087. TRENIRAJTE SA NAMA I POSTANITE ŠAMPIONI !!!!!!! - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

Predstavnici “Hemofarma” posjetili Karate klub “Sloga-Hemofarm” Doboj!

Doboj,21.03.2013.godine

U subotu,16.marta 2013.godine, direktor marketinga farmaceutske kuće “Hemofarm” Banja Luka, dr Saša Urošević  zajedno sa svojim saradnicima posjetio je Karate klub “Sloga-Hemofrm” Doboj.

Predstavnike “Hemofarma” dočekali su članovi Upravnog odbora “Sloge” na čelu sa predsjednikom Nenadom Paleksićem i šefom stručnog štaba Boškom Sušićem.

Dobojski karatisti već četiri godine nastupaju pod nazivom “Sloga-Hemofarm”. Saradnja između najveće farmaceutske kompanije i jednog od najvećih sportskih kolektiva na ovim prostorima je veoma uspješna.

Uprava “Sloge” je izrazila veliko zadovoljstvo posjetom predstavnika “Hemofarma” . Na druženju koje su organizovali, članovi Upravnog odbora dobojskog Karate kluba “Sloga-Hemofarm”, upoznali su gospodina Uroševića i njegove saradnike  o postignutim uspjesima u proteklom vremenu i planovima za budućnost kluba. Tom  prilikom je izražena želja za nastavak sardanje.

…………………………………………………………………………………

rakedo

Dajte komentar

HemofarmLogica
Modriča oil refinery
Brod rafinerija nafte
grb doboja