Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
  • POČETAK TRENINGA
  • RASPORED TRENINGA
  • UPIS NOVIH ČLANOVA
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
14045814_1244993548865623_7342825440107708085_n
HF logo 2018 god
KARATE KLUB ''SLOGA-HEMOFARM''DOBOJ, OD 19.05.2020.GODINE, NASTAVLJA RAD I TRENAŽNI PROCES SA SVIM GRUPAMA UZ PRIDRŽAVANJE MJERA ZAŠTITE. VIDIMO SE NA TRENINZIMA - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

Neizvjestan odlazak Ploskića u Australiju!!

Doboj,08.04.2013.godine

Uprava Karate kluba “Sloga” Doboj se obratila sredstvima javnog informisanja, povodom sve veće neizvjesnosti da li će Mladen Ploskić, karate reprezentativac Republike Srpske i član Karate kluba “Sloga” iz Doboja, otići na Svjetsko karate prvenstvo  u Melburn (Australija).

U saopštenju koje je upućeno sredstvima javnog informisanja u Republici Srpskoj  navedeno je sledeće:

“Ovim putem obavještavamo sredstva javnog informisanja  da karate Reprezentacija Republike Srpske treba da nastupi na Svjetskom karate prvenstvu za seniore, koje će se održati od 09-12.05.2013.godine u Melburnu (Australija). Među sportistima koji bi trebalo da putuju na pomenuto Svjetsko karate prvenstvo u sastavu Reprezentacije RS, nalazi se i član našeg kluba Mladen Ploskić, koji je osvajač mnogih evropskih i svjetskih medalja a među kojima je najznačajnija ona osvojena uz titulu svjetskog prvaka na prošlom Svjetskom karate prvenstvu u Liberecu (Češka) 2011. godine.

Ploskić bi na Svjetskom karate prvenstvu u Australiji trebao da brani osvojenu titulu prvaka svijeta. Inače, Ploskić je u izboru Glasa Srpske proglašen za najboljeg sportistu Republike Srpske u 2011.godini, a četiri puta je uzastopno proglašavan za najboljeg sportistu opštine, odnosno grada Doboja..

Odlazak karate Reprezentacije Republike Srpske na Svjetsko karate prvenstvo, a samim tim i našeg člana Mladena Ploskića, dovedeno je u pitanje zbog teške finansijske situacije u kojoj se nalazi sport u Republici Srpskoj, jer Karate savez RS nije obezbjedio novčana sredstva za odlazak na pomenuto prvenstvo, a obraćao se nadležnom Ministarstvu za omladinu, porodicu i sport i nije još dobio nikakav odgovor, te je odlazak svih sportista u sastavu Reprezentacije Republike Srpske pao na teret samih klubova, pa tako i na Karate klub “Sloga” Doboj. Naš klub do današnjeg dana nije uspio da obezbijedi nikakva novčana sredstva za odlazak  Mladena Ploskića, sportiste našeg kluba, na Svjetsko karate prvenstvo. Karate klub “Sloga” Doboj se obraćao za finansijsku pomoć nadležnim institucijama, Ministarstvu za omladinu, porodicu i sport, Predsjedniku RS gospodinu Miloradu Dodiku, gradu Doboju, odnosno gradonačelniku grada Doboja i Ministarstvu civilnih poslova BiH od kojih za sada nije dobio nikakav odgovor, tako da je odlazak najboljeg sportiste Republike Srpske  u 2011.godini na Svjetsko karate prvenstvo neizvjestan.

Ovim putem apelujemo na sve nadležne institucije da finansijski pomognu i omoguće odlazak karate Reprezentacije Republike Srpske na Svjetsko karate prvenstvo u Australiju, a samim tim i našeg sportiste Mladena Ploskića.

Uprava kluba”.

……………………………………………………………………………….

rakedo

Dajte komentar

HF logo 2018 god
HF logo 2018 god
grb doboja
HF logo 2018 god