Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
Hemofarm Logica
KARATE KLUB “SLOGA-HEMOFARM” DOBOJ, VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLU KARATEA.UPIS SE VRŠI U NOVOJ SALI, KOJA SE NALAZI U ULICI CARA DUŠANA (KOD TC ''SLAVULJICA), SVAKOG RADNOG DANA OD 18.00 do 21.00 ČASA I TRAJE DO 24.09.2019.GOD. Informacije na telefone 065/749-087. TRENIRAJTE SA NAMA I POSTANITE ŠAMPIONI !!!!!!! - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

Karatisti “Sloge” osvojili Kup RS!

Doboj,25.04.2013.godine

21.04.2013.godine, u Banja Luci je održan karate Kup Republike Srpske za seniore. Na ovom takmičenju su  nastupili i takmičari seniorske ekipe Karate kluba “Sloga” iz Doboja.

Karatisti “Sloge” su postigli odlične rezultate u borbama pojedinačno i ekipno..

Ploskić Mladen se ponovo popeo na pobjedničko postolje. Nedavno je osvojio prvo mjesto na Prvenstvu Republike Srpske, a sada prvo mjesto i na Kupu RS.

Niz odličnih rezultata nastavio je i Bojan Blagojević osvojivši drugo mjesto. Pored osvojene srebrene medalje, Blagojević je   još jednom oduševio publiku atraktivnim karate potezima po kojim je postao prepoznatljiv.

Maja Sušić se  u osvajanju medalja pridružila svojim starijim kolegama. Osvojila je treće mjesto, iako je ovo bio njen prvi nastup u seniorskoj kategoriji na Kupu RS.

U ekipnom dijelu takmičenja, ekipa u sastavu Ploskić i Blagojević je osvojila prvo mjesto u borbama, čime je Karate Klub “Sloga” Doboj postao bogatiji za još jedan pehar sa Kupa RS.


…………………………………………………………………………………………………….

rakedo

Dajte komentar

HemofarmLogica
Modriča oil refinery
Brod rafinerija nafte
grb doboja