Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
Hemofarm Logica
KARATE KLUB “SLOGA-HEMOFARM” DOBOJ, VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLU KARATEA.UPIS SE VRŠI U NOVOJ SALI, KOJA SE NALAZI U ULICI CARA DUŠANA (KOD TC ''SLAVULJICA), SVAKOG RADNOG DANA OD 18.00 do 21.00 ČASA I TRAJE DO 24.09.2019.GOD. Informacije na telefone 065/749-087. TRENIRAJTE SA NAMA I POSTANITE ŠAMPIONI !!!!!!! - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

Najmlađi osvojili medalje u Prnjavoru!

Doboj,09.05.2013.godine

04.maja 2013.godine, u Prnjavoru je održan sedmi po redu “ĐURĐEVDANSKO-VASKRŠNJI KARATE KUP”

Na ovom karate takmičenju nastupilo je 18 karate klubova. Pored klubova iz Republike Srpske, učešće u takmičenju su uzeli i klubovi iz Slovačke, Rumunije, BiH i Srbije.

Karate klub “Sloga” Doboj je nastupio sa 8 takmičara koji spadaju u najmlađe kategorije. Osvojene su 4 medalje od čega dvije ekipno a dvije u pojedinačnim kategorijama.

Zlatnu medalju u katama pojedinačno je osvojila Mitrović Monika a srebrenu medalju, takođe u katama pojedinačno, osvojila je Jovanović Ana.

U ekipnom dijelu takmičenja, ekipa “Sloge” u sastavu Mitrović Monika, Aleksić Isidora i Jovanović Ana, osvojila je zlatnu medalju u katama, dok je muška ekipa u sastavu Šumatić Vuk, Đurković David i Karać Aleksa, osvojila bronzanu medalju, takođe u izvođenju kata.

…………………………………………………………………………………

rakedo

Dajte komentar

HemofarmLogica
Modriča oil refinery
Brod rafinerija nafte
grb doboja