Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
Hemofarm Logica
KARATE KLUB “SLOGA-HEMOFARM” DOBOJ, VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLU KARATEA.UPIS SE VRŠI U NOVOJ SALI, KOJA SE NALAZI U ULICI CARA DUŠANA (KOD TC ''SLAVULJICA), SVAKOG RADNOG DANA OD 18.00 do 21.00 ČASA I TRAJE DO 24.09.2019.GOD. Informacije na telefone 065/749-087. TRENIRAJTE SA NAMA I POSTANITE ŠAMPIONI !!!!!!! - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

Ploskić – svjetski karate vicešampion!!!

Doboj, 11.05.2013.godine

Na Svjetskom karate prvenstvu, koje se ovih dana održava u dalekoj Australiji  (Melburn), karate reprezentativac Republike Srpske i  karatista dobojske „Sloge“  Mladen Ploskić, osvojio je srebrenu medalju u borbama, u aposolutnoj kategoriji - „do 1 IPONA“.

Pored titule svjetskog  karate šampiona osvojene na prošlom prvenstvu u Češkoj i titula vicešampiona osvojenih na prethodnim  svjetskim prvenstvima u Italiji i SAD-a, Ploskić je još jednom  zablistao osvojivši srebrenu medalju, ovaj put u Australiji gdje je samo još jednom potvrdio sve prethodne rezultate i sa ostalim članovima Reprezentacije predstavio Republiku Srpsku na najbolji mogući način.

Naime, Ploskić je u Melburnu branio titulu svjetskog šampiona ali zbog  njegove povrede koljena, meč se nije završio onako kako smo svi priželjkivali te je osvojio drugo mjesto i srebrenu medalju. Međutim, osvajanjem medalje na četiri poslednja svjetska prvenstva (3 srebrene i 1 zlatna), Ploskića sigurno stavlja u istoriju karate sporta na svjetskom nivou , ali ga čini i sportskim herojem Republike Srpske, Karate kluba „Sloga“ i grada Doboja.

……………………………………………………………………………………………..

rakedo

Dajte komentar

HemofarmLogica
Modriča oil refinery
Brod rafinerija nafte
grb doboja