Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
Hemofarm Logica
KARATE KLUB “SLOGA-HEMOFARM” DOBOJ, VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLU KARATEA.UPIS SE VRŠI U NOVOJ SALI, KOJA SE NALAZI U ULICI CARA DUŠANA (KOD TC ''SLAVULJICA), SVAKOG RADNOG DANA OD 18.00 do 21.00 ČASA I TRAJE DO 24.09.2019.GOD. Informacije na telefone 065/749-087. TRENIRAJTE SA NAMA I POSTANITE ŠAMPIONI !!!!!!! - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

Doček Ploskića!

Doboj,21.05.2013.godine

U petak, 17.maja 2013.godine, ispred Sokolskog doma u Doboju, od strane mnogih članova Karate kluba “Sloga” Doboj, građana Doboja, prijatelja i simpatizera karate sporta, dočekan je karate reprezentativac RS i član Karate kluba “Sloga” iz Doboja Mladen Ploskić – Plosko, koji se vratio sa svjetskog prvenstva u karateu održanog u Australiji (Melburn).

Ploskić je sa težom povredom noge uspio da osvoji drugo mjesto i da se u Doboj vrati ponovo sa medaljom oko vrata, kao što je radio i unazad desetak godina sa prethodna tri svjetska prvenstva u karateu.

Jednom svjetski prvak, tri puta svjetski vice šampion, sportista Republike Srpske u 2011.godini, višestruki osvajač  medalja na evropskim, republičkim i drugim takmičenjima i višestruki najbolji sportista Doboja  je uspjeh kojem teži svaki sportista a koji je Ploskić ostvario.Iz “Sloge” poručuju da se nadaju da će biti još razloga da dočekuju ovog vrsnog sportistu.

………………………………………………………………………………………………………

rakedo

Dajte komentar

HemofarmLogica
Modriča oil refinery
Brod rafinerija nafte
grb doboja