Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
Hemofarm Logica
KARATE KLUB “SLOGA-HEMOFARM” DOBOJ, VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLU KARATEA.UPIS SE VRŠI U NOVOJ SALI, KOJA SE NALAZI U ULICI CARA DUŠANA (KOD TC ''SLAVULJICA), SVAKOG RADNOG DANA OD 18.00 do 21.00 ČASA I TRAJE DO 24.09.2019.GOD. Informacije na telefone 065/749-087. TRENIRAJTE SA NAMA I POSTANITE ŠAMPIONI !!!!!!! - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

Prvenstvo RS za poletarce, pionire i nade!

25.05.2013.godine, u Doboju je održano Prvenstvo Republike Srpske u karateu za poletarce, pionire i nade.

Prvenstvo je organizovano od strane KSRS i RKS BMSiP, a domaćin takmičenja je bio Karate klub “Sloga-Hemofarm” Doboj. Učestvovalo je ukupno 25 karate klubova iz Republike Srpske.

U generalnom plasmanu prvo mjesto je osvojio Karate klub “Hercegovac” iz Bileće, drugo “Tigar” iz Teslića a treće mjesto je zauzeo Karate klub “Sloga-Hemofarm” Doboj.

Karatisti “Sloge” su osvojili 18 medalja u pojedinačnim kategorijama, od čega 1 zlatnu, 7 srebrenih i 10 bronzanih, te 7 medalja u ekipnim kategorijama od čega 3 srebrene i 4 bronzane .

“Zadovoljni smo postignutim rezultatima na ovom prvenstvu. Konkurencija je bila velika a “Sloga” je i dalje među najboljima”,  poručili su iz Karate kluba “Sloga-Hemofarm” Doboj.


>>Izvještaj sa Prvenstva RS za poletarce, pionire i nade-2013.pdf <<

……………………………………………………………………………………….

Doboj, 29.05.2013.godine     rakedo

Dajte komentar

HemofarmLogica
Modriča oil refinery
Brod rafinerija nafte
grb doboja