Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
  • POČETAK TRENINGA
  • RASPORED TRENINGA
  • UPIS NOVIH ČLANOVA
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
14045814_1244993548865623_7342825440107708085_n
HF logo 2018 god
KARATE KLUB ''SLOGA-HEMOFARM''DOBOJ, OD 19.05.2020.GODINE, NASTAVLJA RAD I TRENAŽNI PROCES SA SVIM GRUPAMA UZ PRIDRŽAVANJE MJERA ZAŠTITE. VIDIMO SE NA TRENINZIMA - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

Uspješna polusezona!

Polusezona za karatiste “Sloge” je uspješno završena. Kao i prethodnih godina, Karate klub “Sloga-Hemofarm” Doboj je ostvario veliki uspjeh već u prvoj polovini godine. Klubske vitrine su pune pehara, a mnogi takmičari su zidove svojih stanova ukrasili još većim brojem osvojenih medalja.

Uprava kluba je zadovoljna ostvarenim rezultatima u protekloj polusezoni i naglašavaju da je klub ipak uspio uzeti učešće na svim planiranim takmičenjima u BiH i inostranstvu, bez obzira na tešku finansijsku situaciju koja je pogodila sve sportske klubove, pa tako i Karate klub “Sloga-Hemofarm” Doboj, a koji je jedan od najtrofejnijih sportskih kolektiva u Republici Srpskoj.

“Kad vidimo koliko  naši takmičari ulažu truda kako bi postigli što bolje rezultate i kako bi se što više usavršili u karateu, mi ne možemo ostati pasivni na to, nego ulažemo dodatne napore kako bi ostvarili što bolje uslove za treniranje i odlaske na razna takmičenja. Naš klub ima veliki broj članova i mi ćemo se potruditi da tako i ostane. Potrebno je naglasiti da je nakon uspješne takmičarske polusezone, 195 naših karatista izašlo na polaganje od žutog do smeđeg pojasa. Velika većina je ostvarila pozitivan uspjeh i dobila veće zvanje po ovom pitanju. Kandidati  koji su izašli na polaganje za veći pojas su iz šest karate sekcija koje djeluju u okviru našeg kluba. Iz matične sekcije “Doboj” je bio 61 kandidat, iz sekcije “Osinja” 42, iz sekcije “Rudanka” 34, iz sekcije “Trbuk-Paklenica” 30, iz sekcije “Ozren-Petrovo” 18   i iz sekcije “Osječani” 10 kandidata. To je zaista veliki broj djece i mladih ljudi koje okuplja naš klub. Pored samih takmičara mi imamo i izvrstan trenerski sastav koji raspolaže sa velikim iskustvom u radu sa sportistima od najmlađih do seniorskih kategorija. Sve su to uslovi koji podstiču na dalji rad i ubijeđeni smo da će “Sloga” ponovo ostvariti odlične rezultate i u drugom dijelu godine” poručili su iz Karate kluba “Sloga-Hemofarm” Doboj.

………………………………………………………………………………………….

Doboj,21.07.2013.godine

rakedo

Dajte komentar

HF logo 2018 god
HF logo 2018 god
grb doboja
HF logo 2018 god