Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
Hemofarm Logica
KARATE KLUB “SLOGA-HEMOFARM” DOBOJ, VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLU KARATEA.UPIS SE VRŠI U NOVOJ SALI, KOJA SE NALAZI U ULICI CARA DUŠANA (KOD TC ''SLAVULJICA), SVAKOG RADNOG DANA OD 18.00 do 21.00 ČASA I TRAJE DO 24.09.2019.GOD. Informacije na telefone 065/749-087. TRENIRAJTE SA NAMA I POSTANITE ŠAMPIONI !!!!!!! - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

World Shotokan Championships – bronza za Draganu Ćatić!


Svjetsko Šotokan prvenstvo  ( 21 st SKDUN Gichin Funakoshi World Shotokan Championships) održano je 11-13.10.2013.godine u Novom Sadu.

Na prvenstvu su učestvovali karatisti iz 33 zemlje.

Dragana Ćatić, karate reprezentativka RS i karatistkinja Karate kluba “Sloga-Hemofarm” Doboj, osvojila je treće mjesto i bronzanu medalju u borbama pojedinačno – juniorska kategorija +57 kg.

“Dragana je davno zaslužila da bude na postolju najboljih. Ona se pripremila za ovo prvenstvo, mnogo je trenirala, u odličnoj je formi i bilo je za očekivati ovakav rezultat. Naravno, Dragani još jednom upućujemo čestitke za ovaj veliki rezultat koji je postigla. To je važan uspjeh za njenu karijeru, važan uspjeh zbog ukupnog plasmana Reprezentacije RS, ali važan uspjeh i za Karate klub “Sloga-Hemofarm” Doboj, sobzirom da je Dragana član našeg kluba” poručili su iz dobojske “Sloge”.………………………………………………………………………………………….

Doboj, 21.10.2013.godine

rakedo

Dajte komentar

HemofarmLogica
Modriča oil refinery
Brod rafinerija nafte
grb doboja