Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
Hemofarm Logica
KARATE KLUB “SLOGA-HEMOFARM” DOBOJ, VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLU KARATEA.UPIS SE VRŠI U NOVOJ SALI, KOJA SE NALAZI U ULICI CARA DUŠANA (KOD TC ''SLAVULJICA), SVAKOG RADNOG DANA OD 18.00 do 21.00 ČASA I TRAJE DO 24.09.2019.GOD. Informacije na telefone 065/749-087. TRENIRAJTE SA NAMA I POSTANITE ŠAMPIONI !!!!!!! - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

“DOBOJ OPEN 2013″

10.novembra 2013.godine, u sportskoj dvorani SŠC “Doboj” u Doboju, održan je četrnaesti po redu međunarodni karate turnir “DOBOJ OPEN 2013”.

Na turniru je učestvovalo 35 karate klubova sa 785 takmičara. Nakon zvaničnog postrojavanja, takmičenje je otvorio zamjenik gradonačelnika grada Doboja, gospodin Dragan Vasilić.

Karate klub “Sloga-Hemofarm” Doboj, kao domaćin i organizator jednog od najvećih karate turnira u Evropi, nastupio je izvan konkurencije za ukupan plasman na takmičenju.

Najveći uspjeh su postigli i osvojili prvo mjesto karatisti Karate kluba “Tigar” iz Teslića, drugo mjesto u ukupnom plasmanu je zauzeo Karate klub “Slavija” iz Istočnog Sarajeva, a treće mjesto je osvojio Karate klub “Igman”, takođe iz Istočnog Sarajeva.

Najuspješnija takmičarka sa osvojene 4 zlatne medalje  bila je Saška Kovačević, član Karate kluba “Šampion” iz Modriče, a najuspješniji takmičar sa osvojene tri zlatne i jednom bronzanom medaljom bio je Uzelac Nikola, inače član Karate kluba “Šodan” iz Prijedora.

Posebnu pažnju preko 500 gledalaca, privukle su borbe seniora u muškoj apsolutnoj kategoriji. U izrazito jakoj konkurenciji, prvo mjesto,zlatnu medalju i novčanu nagradu je osvojio Štrbac Mile, karatista Karate kluba “Rajko Crnobrnja Gligo” iz Novog Grada. Drugo mjesto i srebrenu medalju je osvojio Lale Miloš, član Karate kluba “Slavija” iz Istočnog Sarajeva, a treće mjesto i bronzane medalje su pripale Knežević Nemanji iz Karate kluba “Ipon” iz Kotor Varoši  i Zekić Milošu iz Karate kluba “Sensei” iz Zvornika.

Da bi takmičenje proteklo u najboljem redu i da bi se sve odvijalo određenom dinamikom, pobrinuli su se Bojan Tadić, delegat ovog i mnogih drugih velikih takmičenja u okruženju, inače sekretar Karate kluba “Sloga-Hemofarm” Doboj, zatim Rajko Vučičević, vrhovni sudija na takmičenju i sekretar Karate saveza RS i preko 25 karate sudija iz BiH i inostranstva.

Nagrade najuspješnijim seniorima je uručio predsjednik Karate kluba “Sloga-Hemofarm” Doboj, gospodin Nenad Paleksić.

Boško Sušić, šef stručnog štaba dobojskih karatista i predstavnik organizatora ovog pretsižnog karate turnira je izjavio: “ Drago mi je da je “Doboj open” nastavio da okuplja ovoliko veliki broj karate klubova i takmičara. Iskreno rečeno,  nisam se nadao da će se ove godine na turnir odazvati mnogo klubova sa svojim članovima, imajući u vidu da se ekonomska kriza odrazila i na sport, u ovom slučaju karate. Međutim, srećan sam što sam pogriješio, tako da se ove godine na turniru pojavilo oko 100 takmičara više nego prošle godine. Posebno sam radostan što je učestvovalo mnogo kvalitetnih stranih i domaćih karate klubova. Ovolikim brojem učesnika se može pohvaliti rijetko koji  organizator karate takmičenja. Naravno, mi smo uložili mnogo truda da uz pomoć svih gostujućih ekipa, opravdamo moto ovog turnira a koji glasi: “Susret najboljih!”. Da ovo jeste susret najboljih, potvrdili su svi učesnici raznog uzrasta u raznim kategorijama i disciplinama takmičenja, a posebno takmičari u borbama muške seniorske apsolutne kategorije. Ja još jednom koristim priliku da pozdravim sve ljubitelje ovog sporta koji su došli da posmatraju takmičenje i naravno sve naše drage prijatelje, tj,učesnike ovog turnira”.

………………………………………………………………………………………

Doboj, 12.11.2013.godine

rakedo

Dajte komentar

HemofarmLogica
Modriča oil refinery
Brod rafinerija nafte
grb doboja