Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
Hemofarm Logica
KARATE KLUB “SLOGA-HEMOFARM” DOBOJ, VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLU KARATEA.UPIS SE VRŠI U NOVOJ SALI, KOJA SE NALAZI U ULICI CARA DUŠANA (KOD TC ''SLAVULJICA), SVAKOG RADNOG DANA OD 18.00 do 21.00 ČASA I TRAJE DO 24.09.2019.GOD. Informacije na telefone 065/749-087. TRENIRAJTE SA NAMA I POSTANITE ŠAMPIONI !!!!!!! - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

“Sloga” u Temišvaru!

Dana 01.12.2013.godine, u rumunskom gradu Temišvaru, održano je međunarodno karate takmičenje pod nazivom ”TIMISOARA OPEN 2013”. Na navedenom takmičenju učestvovalo je 30 karate klubova iz 6 zemalja.

Karatisti iz Doboja su na navedeno takmičenje došli sa ekipom kadeta i juniora koji su  u borbama pojedinačno ostvarili  sledeće rezultate:


- Dragana Ćatić, 1. mjesto

- Dajana Vujić , 2. mjesto

- Dragana Filipović, 2. mjesto

- Rade Knežević, 2. mjesto

- Mladen Žigić, 2. mjesto

- Tijana Malinović, 3. mjesto

Uspjeh juniorki i juniora

Juniorke i juniori su ostvarli takođe zapažen uspjeh u borbama ekipno. U izrazito jakoj konkurenciji postigli su sledeće rezultate::

-Dajana Vujić, Dragana Ćatić, Jovana Tanasić i Dragana Filipović, 2. Mjesto

- Aleksandar Klopić, Rade Knežević i Mladen Žigić, 3.mjesto.

Kontinuitet osvajanja na međuradnim karate turnirima

Sa osvojenim medaljama na ovom takmičenju u Rumuniji, karatisti Karate kluba “Sloga-Hemofarm” Doboj su nastavili da postižu uspjeh na međunarodnim takmičenjima po inostranstvu. Najvjerovatnije će dobojski karatisti ubrzo ponovo pakovati kofere i krenuti na novo takmičenje  već u prvoj polovini tekućeg mjeseca. Ovog puta njihovo odredište će biti Smederevo,lijepi srbijanski grad na Dunavu.

…………………………………………………………………………………………………………….

Doboj, 02.11.2013.godine

rakedo

Dajte komentar

HemofarmLogica
Modriča oil refinery
Brod rafinerija nafte
grb doboja