Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
Hemofarm Logica
KARATE KLUB “SLOGA-HEMOFARM” DOBOJ, VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLU KARATEA.UPIS SE VRŠI U NOVOJ SALI, KOJA SE NALAZI U ULICI CARA DUŠANA (KOD TC ''SLAVULJICA), SVAKOG RADNOG DANA OD 18.00 do 21.00 ČASA I TRAJE DO 24.09.2019.GOD. Informacije na telefone 065/749-087. TRENIRAJTE SA NAMA I POSTANITE ŠAMPIONI !!!!!!! - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

Srebro i bronza iz Mađarske!

08.decembra 2013.godine, u mađarskom gradu Segedinu, održan je šesti po redu”INTERNATIONAL ADVENT-SANTA CLAUS CARATE KUP”.

Karate klub “Sloga-Hemofarm” Doboj je nastupio sa jednom muškom ekipom u sastavu Babić Radenko, Milačak Danijel i Zečević Goran. Da je četa mala ali odabrana ,pokazao je uspjeh koji su postigli. U veoma jakoj konkurenciji od preko 300 takmičara koji su učestvovali ispred 25 karate klubova , uglavnom evropskih zemalja, dobojski karatisti su osvojili srebrenu medalju u borbama ekipno. Pored toga, Babić Radenko je osvojio i bronzanu medalju u borbama pojedinačno.

Na ovom takmičenju, učešće u dijeljenju pravde je  uzeo i Božanović Zoran – jedan od karate sudija i član Karate kluba “Sloga-Hemofarm” Doboj.

………………………………………………………………………………………………………

Doboj,12.12.2013.godine

rakedo

Dajte komentar

HemofarmLogica
Modriča oil refinery
Brod rafinerija nafte
grb doboja