Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
Hemofarm Logica
KARATE KLUB “SLOGA-HEMOFARM” DOBOJ, VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLU KARATEA.UPIS SE VRŠI U NOVOJ SALI, KOJA SE NALAZI U ULICI CARA DUŠANA (KOD TC ''SLAVULJICA), SVAKOG RADNOG DANA OD 18.00 do 21.00 ČASA I TRAJE DO 24.09.2019.GOD. Informacije na telefone 065/749-087. TRENIRAJTE SA NAMA I POSTANITE ŠAMPIONI !!!!!!! - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

Sekcija “Kotorsko” – prva polaganja za pojas!

09.12.2013.godine, u mjestu Kotorsko, gdje je nedavno počela sa radom nova karate sekcija pod nazivom “Kotorsko”, a koja djeluje u okviru Karate kluba “Sloga-Hemofarm” Doboj, provedeno je polaganje za “ŽUTI -1″ i “ŽUTI” pojas.

Za “ŽUTI-1″ pojas uspješno je polagalo 15 kandidata, a za “ŽUTI” pojas uspješno je polagao 1 kandidat. Imajući u vidu da se radi o kandidatima koji spadaju u najmlađe uzrasne kategorije karatista i sportista uopšte, nemoguće je opisati radost na licu i sjaj u očima onih koji su ponosno dobili prva “učenička” zvanja u karateu.

Osim na licima kandidata koji su uspješno prošli polaganje, radost ali i ponos zbog svojih polaznika karatea,  mogao se vidjeti i na licima dvoje mladih trenera “Sloge” zaduženih za rad sekcije “Kotorsko”- Maje Sušić i Radenka Babića.

…………………………………………………………………………………….

Doboj, 24.12.2013.godine

rakedo

Dajte komentar

HemofarmLogica
Modriča oil refinery
Brod rafinerija nafte
grb doboja