Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
Hemofarm Logica
KARATE KLUB “SLOGA-HEMOFARM” DOBOJ, VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLU KARATEA.UPIS SE VRŠI U NOVOJ SALI, KOJA SE NALAZI U ULICI CARA DUŠANA (KOD TC ''SLAVULJICA), SVAKOG RADNOG DANA OD 18.00 do 21.00 ČASA I TRAJE DO 24.09.2019.GOD. Informacije na telefone 065/749-087. TRENIRAJTE SA NAMA I POSTANITE ŠAMPIONI !!!!!!! - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

Karate savez Republike Srpske nagradio članove “Sloge”!

21.12.2013.godine, u Prijedoru je održana svečana akademija, a zatim i proslava, povodom 20 godina postojanja Karate saveza Republike Srpske. Tom prilikom su dodijelena određena priznanja i nagrade sportistima, trenerima, sudijama, sportskim radnicima te drugim fizičkim i pravnim  licima koji su u proteklih 20 godina pomagali rad KSRS.

Među nagrađenim pojedincima nezabilazno su se našla i tri člana Karate kluba “Sloga-Hemofarm” Doboj:

-Boško Sušić, dugogodišnji selektor karate Reprezentacije RS, član Upravnog odbora KSRS i predsjednik Upravnog odbora KSRS u periodu 2009-2011 godine, kojem je dodijeljena Povelja KSRS za izuzetan doprinos razvoju KSRS i karate sporta.

-Mladen Ploskić, karate reprezentativac Republike Srpske,inače u prethodnim godinama  višegodišnji šampion RS, višegodišnji svjetski vicešampion, svjetski šampion i najbolji sportista RS, kojem je dodijeljena Plaketa sa zlatnom značkom za vrhunske rezultate u karate sportu.

-Vlado Đukić, jedan od najpriznatijih karate sudija, kako na domaćim- tako i međunarodnim karate takmičenjima i dugogodišnji član Sudijske komisije KSRS, kojem je dodijeljeno Priznanje KSRS zbog unapređenja karate sporta i Sudijske komisije u okviru KSRS.

Pored članova dobojske “Sloge”, Zahvalnicu KSRS je dobio i Grad Doboj, takođe zbog pomaganja u razvoju Karate saveza Republike Srpske.

Svečanoj akademiji Karate saveza Republike Srpske prisustvovali su predstavnici Vlade RS, sportisti, sportski radnici i druge javne ličnosti iz Republike Srpske.

……………………………………………………………………………………………………….

Doboj, 24.12.2013.godine

rakedo

Dajte komentar

HemofarmLogica
Modriča oil refinery
Brod rafinerija nafte
grb doboja