Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
Hemofarm Logica
KARATE KLUB “SLOGA-HEMOFARM” DOBOJ, VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLU KARATEA.UPIS SE VRŠI U NOVOJ SALI, KOJA SE NALAZI U ULICI CARA DUŠANA (KOD TC ''SLAVULJICA), SVAKOG RADNOG DANA OD 18.00 do 21.00 ČASA I TRAJE DO 24.09.2019.GOD. Informacije na telefone 065/749-087. TRENIRAJTE SA NAMA I POSTANITE ŠAMPIONI !!!!!!! - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

Karatisti među najboljim sportistima!

31.januara 2014.godine, u kino sali Centra za kulturu „Doboj“ u Doboju, izabrani su najbolji sportisti grada Doboja u 2013.godini.

Među najboljim sportistima i sportskim radnicima Doboja, i ove godine su bili članovi Karate kluba „Sloga-Hemofarm“ Doboj.

Prvo mjesto i titula najboljeg sportiste u 2013.godini, očekivano je pripala Mladenu Ploskiću – kralju dobojskog sporta, kako to vole reći njegove klupske kolege.

Da kralj ne bi na postolju bio sam, pobrinule su se Maja Sušić i Dragana Ćatić.

Sušićevoj je pripalo treće mjesto u konkurenciji sportistkinja.

Inače, ostvarenim rezultatima u prethodnoj godini, pokazala je da prelaz iz juniorske u seniorsku kategoriju za nju ne predstavlja nikakav problem.

Da Karate klub „Sloga-Hemofarm“ Doboj obiluje dobrim sportistima, pokazala je Dragana Ćatić koja je proglašena najperspektivnijom sportistkinjom grada Doboja..

Naime, ova vrsna karatistkinja nije dozvolila da se u klubu hladi veoma privlačno mjesto u juniorskoj kategoriji, a koje je ostalo “prazno” odlaskom Sušićeve u seniorsku kategoriju, te nizom odličnih rezultata obezbijedila sebi dobar  rejting u samom klubu ali i laskavu titulu najbolje – perspektivne sportistkinje.

Društvu najboljih se priključio još jedan član Karate kluba „Sloga-Hemofarm“ Doboj, a to je Aleksandar Klopić koji je zauzeo treće mjesto među perspektivnim sportistima. Pred Klopićem je obećavajuća sportska karijera, imajući u vidu odlične rezultate koje postiže.

Pored takmičara, ispred dobojskog karate kluba, mjesto među najboljim sportskim radnicima i ljubiteljima sporta, pripalo je Perici Jovanoviću, dugogodišnjem saradniku i prijatelju Karate kluba „Sloga-Hemofarm“ Doboj.

U konkurenciji sportskih klubova Karate klub „Sloga-Hemofarm“ Doboj, zauzeo je odlično treće mjesto i na taj način obezbjedio još jedan trofej na policama novih, moderno uređenih i nedavno otvorenih vlastitih prostorija i sportske sale.

…………………………………………………………………………………………….

Doboj,01.02.2014.godine

rakedo

Dajte komentar

HemofarmLogica
Modriča oil refinery
Brod rafinerija nafte
grb doboja