Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
  • POČETAK TRENINGA
  • RASPORED TRENINGA
  • UPIS NOVIH ČLANOVA
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
14045814_1244993548865623_7342825440107708085_n
HF logo 2018 god
KARATE KLUB ''SLOGA-HEMOFARM''DOBOJ, OD 19.05.2020.GODINE, NASTAVLJA RAD I TRENAŽNI PROCES SA SVIM GRUPAMA UZ PRIDRŽAVANJE MJERA ZAŠTITE. VIDIMO SE NA TRENINZIMA - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

Karatisti među najboljim sportistima!

31.januara 2014.godine, u kino sali Centra za kulturu „Doboj“ u Doboju, izabrani su najbolji sportisti grada Doboja u 2013.godini.

Među najboljim sportistima i sportskim radnicima Doboja, i ove godine su bili članovi Karate kluba „Sloga-Hemofarm“ Doboj.

Prvo mjesto i titula najboljeg sportiste u 2013.godini, očekivano je pripala Mladenu Ploskiću – kralju dobojskog sporta, kako to vole reći njegove klupske kolege.

Da kralj ne bi na postolju bio sam, pobrinule su se Maja Sušić i Dragana Ćatić.

Sušićevoj je pripalo treće mjesto u konkurenciji sportistkinja.

Inače, ostvarenim rezultatima u prethodnoj godini, pokazala je da prelaz iz juniorske u seniorsku kategoriju za nju ne predstavlja nikakav problem.

Da Karate klub „Sloga-Hemofarm“ Doboj obiluje dobrim sportistima, pokazala je Dragana Ćatić koja je proglašena najperspektivnijom sportistkinjom grada Doboja..

Naime, ova vrsna karatistkinja nije dozvolila da se u klubu hladi veoma privlačno mjesto u juniorskoj kategoriji, a koje je ostalo “prazno” odlaskom Sušićeve u seniorsku kategoriju, te nizom odličnih rezultata obezbijedila sebi dobar  rejting u samom klubu ali i laskavu titulu najbolje – perspektivne sportistkinje.

Društvu najboljih se priključio još jedan član Karate kluba „Sloga-Hemofarm“ Doboj, a to je Aleksandar Klopić koji je zauzeo treće mjesto među perspektivnim sportistima. Pred Klopićem je obećavajuća sportska karijera, imajući u vidu odlične rezultate koje postiže.

Pored takmičara, ispred dobojskog karate kluba, mjesto među najboljim sportskim radnicima i ljubiteljima sporta, pripalo je Perici Jovanoviću, dugogodišnjem saradniku i prijatelju Karate kluba „Sloga-Hemofarm“ Doboj.

U konkurenciji sportskih klubova Karate klub „Sloga-Hemofarm“ Doboj, zauzeo je odlično treće mjesto i na taj način obezbjedio još jedan trofej na policama novih, moderno uređenih i nedavno otvorenih vlastitih prostorija i sportske sale.

…………………………………………………………………………………………….

Doboj,01.02.2014.godine

rakedo

Dajte komentar

HF logo 2018 god
HF logo 2018 god
grb doboja
HF logo 2018 god