Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
Hemofarm Logica
KARATE KLUB “SLOGA-HEMOFARM” DOBOJ, VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLU KARATEA.UPIS SE VRŠI U NOVOJ SALI, KOJA SE NALAZI U ULICI CARA DUŠANA (KOD TC ''SLAVULJICA), SVAKOG RADNOG DANA OD 18.00 do 21.00 ČASA I TRAJE DO 24.09.2019.GOD. Informacije na telefone 065/749-087. TRENIRAJTE SA NAMA I POSTANITE ŠAMPIONI !!!!!!! - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

Karatisti najbolji sportisti Petrova!

Objavljeno 04.02.2014.godine

Na Izboru najboljih sportista, sportskih klubova, trenera i sportskih radnika opštine Petrovo u 2013.godini,koji je održan u petak u sali Narodne biblioteke Petrovo, razloga za radost su imali karatisti trenera Karate sekcije “Petrovo” Milorada Popovića.

 

Ova karate sekcija koja djeluje na područiju opštine Petrovo, u okviru Karate kluba “Sloga-Hemofarm” iz Doboja, i ove godine je imala najuspješnije sportiste opštine u određenim kategorijama, a koji su postigli najbolje sportske rezultate u 2013.godini.

Karatistima su pripale najlaskavije titule. Bogdan Katanić je izabran za najboljeg sportistu a Danka Dujković za najbolju sportistkinju opštine Petrovo.

Da karatisti imaju potencijala u mlađim uzrastima, dokazali su Vlado Mihajlović koji je izabran za najboljeg sportistu u juniorskoj kategoriji, te Veljko Božić i Natali Rakanović najperspektivniji sportista i sportistkinja ove opštine.

………………………………………………………………………………

……………

rakedo


Dajte komentar

HemofarmLogica
Modriča oil refinery
Brod rafinerija nafte
grb doboja