Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
Hemofarm Logica
KARATE KLUB “SLOGA-HEMOFARM” DOBOJ, VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLU KARATEA.UPIS SE VRŠI U NOVOJ SALI, KOJA SE NALAZI U ULICI CARA DUŠANA (KOD TC ''SLAVULJICA), SVAKOG RADNOG DANA OD 18.00 do 21.00 ČASA I TRAJE DO 24.09.2019.GOD. Informacije na telefone 065/749-087. TRENIRAJTE SA NAMA I POSTANITE ŠAMPIONI !!!!!!! - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

Uspjeh malih karatista!

11.maja 2014. godine, Usora je bila peti put domaćin održavanja karate takmičenja pod nazivom “KARATE OPEN KUP – USORA  2014″. Na takmičenju je učestvovalo preko 350 karatista.

Karate klub “Sloga-Hemofarm” Doboj na ovom takmičenju je nastupio sa takmičarima sekcije “Ljeskove Vode”, predvođenih sa trenerom Goranom Zečevićem.
Većini takmičara iz ove sekcije, bilo je ovo prvo takmičenje, ali to ih nije spriječilo da dođu do odličnih uspjeha, a nekima i do medalja.
“Vrijedno smo radili jedan duži period, došlo je vrijeme da se i karatisti ove sekcije počnu takmičiti i veoma sam srećan što je njihovo prvo takmičenje prošlo sa uspjehom koji nismo očekivali u ovoj mjeri , iako smo se potajno nadali medaljama. Prezadovoljan sam što se trud isplatio i što je na licima takmičara koje treniram zablistao osmijeh” rekao je trener Goran Zečević.
Medalje pojedinačno su osvojili:


Bojana Janković,bronzana-kate

Nikolina Kuzmić, bronzana-kate

David Pjetlović, zlatna-kate

Zoran Pjetlović, zlatna-kate

Helena Božičković, zlatna-kate

Andrea Božičković, srebrena-kate

Zorana Danilović, zlatna-kate

Kristina Pantić, srebrena-kate

Medalje ekipno su osvojili:

Z.Pjetlović, D.Pjetlović i S.Vukojević, bronzana-kate

L.Kuzmić, D.Dobrilović i I.Danilović, bronzana-kate

Dajte komentar

HemofarmLogica
Modriča oil refinery
Brod rafinerija nafte
grb doboja