Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
  • POČETAK TRENINGA
  • RASPORED TRENINGA
  • UPIS NOVIH ČLANOVA
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
14045814_1244993548865623_7342825440107708085_n
HF logo 2018 god
KARATE KLUB ''SLOGA-HEMOFARM''DOBOJ, OD 19.05.2020.GODINE, NASTAVLJA RAD I TRENAŽNI PROCES SA SVIM GRUPAMA UZ PRIDRŽAVANJE MJERA ZAŠTITE. VIDIMO SE NA TRENINZIMA - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

Sportsko srce!

28.05.2014.godine predstavnici Karate saveza RS,Regionalnog karate saveza Krajine i predstavnici Karate saveza Federacije BiH, došli su u Doboj da pokažu svoju humanost i  pomognu Karate klubu ”Sloga” iz Doboja da ublaži posledice koje je izazvala katastrofalna poplava na području grada.

U ime Regionalnog karate saveza Krajina Rajko Vučičević i Zoran Vukić su  predstavnicima ”Sloge” uručili novčanu pomoć prikupljenu 24.05.2014.godine, u humanitarnoj akciji pod nazivom ”SPORTSKO SRCE”. Ova humanitarna akcija je organizovana od strane Regionalnog karate saveza Krajina, sa ciljem da se pomognu karate klubovi iz Doboja, Bijeljine i drugih mjesta iz RS, koja su pogođena katastrofalnim poplavama. Od strane KSRS, pomoć je uručena i sekretaru Regionalnog saveza Birač, Majevica, Semberija i Posavina Bojanu Tadiću, a radi se o jednom računaru, koji će omogućiti lakši početak rada kancelarije navedenog saveza koja je bila smještena u Doboju.

Pored prijatelja iz Krajine, Slogu su posjetili i predstavnici KSFBiH, i to: predsjednik Saveza Fejzić Mirsad i predstavnik sudijske organizacije Saveza Kovačević Ago, oba iz Tuzle koji su takođe predstavnicima Sloge predali novčanu pomoć uz želje da se brzo oporave od nastale štete i što prije vrate na sportska borilišta.
Potrebno je napomenuti da je Karate klub “Sloga-Hemofarm” Doboj, prije samo 5 mjeseci otvorio novu sportsku salu u Doboju, jedinstvenu u BiH i regionu, namjenski izgrađenu za trening borilačkih vještina. Sportska sala je totalno uništena u poplavi a klub je pretrpio ogromnu štetu i ostao bez mjesta za trening, rekvizita, sprava, ukratko bez ičega.
“Pomoć naših prijatelja će biti iskorištena na najbolji mogući način – da se sanira šteta i stvore minimalni uslovi za trening. Još jednom želimo da se zahvalimo i da ovim putem zamolimo sve ljude koji vole sport i karate da pomognu ovom klubu kako bi mnogobrojni karatisti Sloge mogli nastaviti sa radom i osvajanjem najsjajnijih odličja na takmičenjima u RS, BiH i šire” poručili su iz dobojskog karate kluba.

Objavljeno 30.05.2014.

Milanović V.

Dajte komentar

HF logo 2018 god
HF logo 2018 god
grb doboja
HF logo 2018 god