Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
  • POČETAK TRENINGA
  • RASPORED TRENINGA
  • UPIS NOVIH ČLANOVA
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
14045814_1244993548865623_7342825440107708085_n
HF logo 2018 god
KARATE KLUB ''SLOGA-HEMOFARM''DOBOJ, OD 19.05.2020.GODINE, NASTAVLJA RAD I TRENAŽNI PROCES SA SVIM GRUPAMA UZ PRIDRŽAVANJE MJERA ZAŠTITE. VIDIMO SE NA TRENINZIMA - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

Karate klub “SLOGA-HEMOFARM” Najuspješniji sportski kolektiv grada Dobija za 2014.godinu

U sali skupštine grada (bivši Dom vojske) održana je manifestacija izbora najboljih sportista i sportskih organizacija grada Doboja za 2014. godinu.

Grad Doboj je 15. maja protekle godine zadesila velika poplava koja je uništila sve sportske objekte, opremu i rekvizite. Tako su dobojski sportisti ostali bez uslova za rad i takmičenje. I pored toga pojedini sportisti uspjeli su da ostvare zavidne rezultate.

Na početku programa prisutne je u ime sportskog saveza grada Doboja pozdravio član Upravnog odbora Alen Petković. Manifestciju je otvorio Dragan Vasilić zamjenik gradonačelnika Doboja. U kulturno-umjetničkom dijelu programa učestvovali su članovi etno grupe Iva.

Treće mjesto u konkurenciji najperspektivnijih sportistkinja osvojila je Nataša Bradašević iz Karate kluba Sloga Hemofarm, na drugo se plasirala Nikolina Damnjanović iz Atletskog kluba Doboj, dok je najperspektivnija sportistkinja Doboja Ana Marija Brkić iz Džudo kluba Ozren Doboj.

Kod najperspektivnijih sportista bronzu je osvojio Stefan Kovačević član Tekvando kluba Doboj, srebrom se okitio Sergej Krajišnik član Džiju džicu kluba Jedinstvo i Rukometnog kluba Sloga, dok je zlatnu medalju oko vrata stavio Vladimir Pejčić iz Atletskog kluba Doboj.

Najbolja sportistkinja Doboja je ponovo atletičarka Biljana Cvijanović koja pored matičnog kluba nastupa još za Atletski klub Čajetina. Na drugo mjesto plasirala se Dajana Vujić (KK Sloga Hemofarm), a na treće Gordana Šućur (Tekvando klub Doboj).

Zasluženu titulu najboljeg sportiste grada Doboja prigrabio je rukometaš Peđa Dejanović. On je u posljednji čas stigao na ceremoniju pošto se vratio iz Katara gdje je sa reprezentacijom BiH učestvovao na svjetskom prvenstvu. Peđa je sada golman španske Bidasoe. Drugoplasirani sportista Doboja je Dario Bjeljarević (AK Doboj), a trećeplasirani Goran Zečević (KK Sloga Hemofarm).

- Naravno da nisam zaboravio svoj rodni grad. Proglašen sam za najboljeg sportistu grada Doboja što mi je jedna velika čast. Drago mi je što je žiri prepoznao dosadašnji moj rad. Prvi put u istoriji BiH se uspjela plasirati na svjetsko prvenstvo. Mi smo mala država a sada smo dvadeseti na svijetu što se tiče rukometa. Svi znamo da je Doboj grad rukometa prepoznatljiv u cijelom svijetu. Zna se da Rukometni klub Sloga iz godine u godinu izbacuje mlade talente. Nažalost država je takva kakva jest gdje sportski klubovi su u problemima i teško se snalaze. – rekao je Peđa Dejanović najbolji sportista Doboja.

U konkurenciji klubova na treće mjesto pobjedničkog postolja plasirao se Atletski klub Doboj, na drugo Pioniorska selekcija Rukometnog

kluba Sloga, dok je najbolji sportski kolektiv Doboja Karate klub Sloga Hemofarm.

U kategoriji zaslužni sportski radnici priznanja su dobili: Milenko Todorović (OFK Pridjel), Sveto Cerovac (FK Trebava Osječani), Vitomir Bradašević (KK Sloga Hemofarm), Milovan Dujković (nastavnik fizičkog u OŠ “Vuk Stefanović Karadžić” Doboj), i Jovo Jović (RK Sloga).

- Ljudi iz komisije su vidjeli da sam zaslužio da dobijem priznanje kao zaslužni sportski radnik. Dolazim iz Pridjela. Vodimo taj klub i nadam se da ćemo ga uvesti u viši rang ako budemo imali sredstava da bismo dalje napredovali. Hvala gradonačelniku Doboja što pomaže da gradimo i održavamo klub. – istakao je Milenko Todorović dobitnik priznanja za zaslužnog sportskog radnika.

- Nikada nije kasno za priznanja i u ovim poznim godinama. Nadam se da ću još pomoći klubu da opstane. – rekao je Sveto Cerovac.


Autor: Babić Radenko

Dajte komentar

HF logo 2018 god
HF logo 2018 god
grb doboja
HF logo 2018 god